Σε αυτό το γάμο όλοι κρατούσαν κουταβάκια αντί για λουλούδια!

21 Σεπτεμβρίου, 2016 1:14 ΜΜ
More videos

Όταν η Sarah Mallouk Crain ξεκίνησε να σχεδιάζει τον γάμο της, ήξερε πως ήθελε να αντανακλά την τεράστια αγάπη τόσο τη δική της όσο και του συζύγου της για τα ζώα. Οπότε όταν ετοιμάστηκαν το φόρεμα, το φαγητό, η διακόσμηση και οι άλλες λεπτομέρειες ήρθε η ώρα να διαλέξουν ανθοδέσμες για τις φωτογραφίες του γάμου. Τότε το ζευγάρι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει κουταβάκια που διασώθηκαν αντί για λουλούδια.

Το μήνυμά τους ήταν ξεκάθαρο: «Μην αγοράζετε, υιοθετήστε. Τα κουτάβια που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι τόσο καλά όσο αυτά που θα βρίσκατε σε ένα κατάστημα κατοικίδιων.»

Τα τετράποδα που εμφανίζονται στις φωτογραφίες είναι ράτσας Μπόξερ και Κουνχάουντ που διασώθηκαν όταν ήταν λιγότερο από μιας εβδομάδας. Τα ονόματά τους είναι Martha, Abigail, Dolley, Elizabeth και Louisa και σήμερα είναι 8 εβδομάδων. Όλα είναι αξιολάτρευτα, και απολαμβάνουν την αγάπη από τις ανάδοχες οικογένειές τους. Οι φωτογραφίες του γάμου είναι απλά αξιαγάπητες. Το κουτάβι που απαθανατίστηκε με την νύφη είναι ένα πίτμπουλ 9 εβδομάδων που βρέθηκε στους δρόμους του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης και ονομάζεται Biggie Smalls. Όλα τα τετράποδα είναι από την οργάνωση διάσωσης Pitties Love Peace στην Κεντρική Πενσυλβανία. Εκεί εργάζεται η Σάρα.

«Φυσικά τα κουτάβια έκαναν τις φωτογραφίες να είναι επιπλέον φυσικές, ειλικρινείς και ανέμελες. Το πάρτι του γάμου ήταν γεμάτο με αγκαλιές και χάδια προς τα τετράποδα» δήλωσε η φωτογράφος Caroline Logan στο Bored Panda.

Η νύφη Sarah Mallouk Crain αποφάσισε να χρησιμοποιήσει κουτάβια που διασώθηκαν αντί για ανθοδέσμες.wedding-puppies-instead-flowers-pensylvannia-1

Unknown

Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο: «Μην αγοράζετε, υιοθετήστε.»2

Unknown

Τα τετράποδα που εμφανίζονται στις φωτογραφίες διασώθηκαν όταν ήταν λιγότερο από μιας εβδομάδας.3

Unknown

«Τα κουτάβια που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι τόσο καλά όσο αυτά που θα βρίσκατε σε ένα κατάστημα κατοικίδιων.»4

Unknown

«Φυσικά τα κουτάβια έκαναν τις φωτογραφίες να είναι επιπλέον φυσικές, ειλικρινείς και ανέμελες.»5

Unknown

«Το πάρτι του γάμου ήταν γεμάτο με αγκαλιές και χάδια προς τα τετράποδα»6

Unknown

Περισσότερες πληροφορίες: Pitties Love Peace | Facebook (h/t: thedodo)

Ακολουθήστε μας στο facebook: