Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
γυναίκαΑυτό το απλό κόλπο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε αν σας πάνε...

Αυτό το απλό κόλπο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε αν σας πάνε τα κοντά μαλλιά.

Κάθε γυναίκα, τουλάχιστον μια φορά στην ζωή της έχει αναρωτηθεί, αν θα της πήγαιναν τα κοντά μαλλιά. Ωστόσο, οι περισσότερες γυναίκες φοβούνται να το τολμήσουν, γιατί αν το κούρεμα βγει λάθος θα πρέπει να περιμένουν αρκετούς μήνες για να ξαναμακρύνουν τα μαλλιά.

Ωστόσο, υπάρχει ένα κόλπο που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε, αν σας πάει το κοντό κούρεμα.

Η μαγική μέθοδος, που ονομάζεται «”Ο κανόνας 2.25″» ανακαλύφθηκε από τον John Friedaτον θρυλικό στυλίστα και ιδρυτή της δικής του μάρκας προϊόντων περιποίησης. Σύμφωνα με τον ίδιο ένας χάρακας και ένα μολύβι είναι τα μόνα που χρειάζεστε για να καταλάβετε, αν σας πάει ένα κοντό κούρεμα ή όχι.

Για να δοκιμάσετε αυτή την φόρμουλα, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

b184ce591c15c38283d1483bcf81c8b3

1. Βάλτε το μολύβι κάτω από το πιγούνι σας οριζόντια και μετά βάλτε τον χάρακα κάτω από το αυτί σας κάθετα. Πρέπει να έχετε γωνία 90 μοιρών.

2. Μετρήστε την απόσταση από το κάτω μέρος του λοβού του αυτιού μέχρι το σημείο που τέμνονται ο χάρακας και το μολύβι. Αν το ύψος είναι λιγότερο από 5,7 εκατοστά, τότε το πρόσωπό σας είναι κατάλληλο για κοντό κούρεμα. Αν είναι μεγαλύτερο από 5,7 εκατοστά, τότε τα μακριά μαλλιά σας κολακεύουν περισσότερο.

Δείτε πως λειτουργεί για την Μισέλ Γουίλιαμς και την Λιβ Τάιλερ

c81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c 175

© Bauer-Griffin   © Raoul Gatchalian

Τα κοντά μαλλιά ταιριάζουν τέλεια στο πρόσωπο της Μισέλ Γουίλιαμς, ενώ η Τάιλερ φαίνεται πιο ωραία με μακριά μαλλιά. “Όλα είναι θέμα γωνίας”, λέει ο Φρίντα.

Αυτή η μέθοδος θεωρεία έγκυρη και αξιόπιστη. Οπότε, αν θέλετε να κόψετε τα μαλλιά σας κοντά, δεν χάνετε τίποτα να την δοκιμάσετε.

[Marie Claire]Τα πιο σημαντικά