Αφγανικός ιχνηλάτης γίνεται διάσημος στο διαδίκτυο χάρη στο μακρύ και σκούρο τρίχωμά του

23 Οκτωβρίου, 2016 5:26 ΜΜ
More videos

Το σκούρο μακρύ της τρίχωμα, η περήφανη κορμοστασιά της και το μυστηριώδες βλέμμα της, τα συστατικά που την έχουν κάνει την σταρ του διαδικτύου.

Δεν πρόκειται για κάποιο μοντέλο, αλλά για την Τία, το 5χρονο μαύρο αφγανικό κυνηγόσκυλο, που το μεταξένιο τρίχωμά της την έχει κάνει ανάρπαστη στο διαδίκτυο.

Η Τία είναι διάσημο σκυλί επιδείξεων στο Σίδνεϊ, αλλά έγινε πραγματικά διάσημη μετά την πρόσφατη απόσυρσή της, όταν μια φωτογραφία της κοινοποιήθηκε πάνω από 1 εκατομμύριο φορές.

Η απαθανατίστηκε ξαπλωμένη σε ένα παγκάκι με το μακρύ της τρίχωμα να καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το παγκάκι.

Η Τια, το μαύρο αφγανικό κυνηγόσκυλο έγινε διάσημη, όταν μια φωτογραφία της κοινοποιήθηκε πάνω από 1 εκατομμύριο φορές.

1

Ο ιδιοκτήτης της, Λουκ Κάβαναχ, δεν περίμενε να γίνει τόσο διάσημη στο διαδίκτυο, αλλά δεν ξαφνιάστηκε, αφού πιστεύει, ότι είναι “πολύ όμορφη για να μείνει στο σπίτι.”

“Ακόμα και στις βόλτες μας τραβάει την προσοχή. Προσποιείται, ότι δεν την νοιάζει, αλλά κατά βάθος λατρεύει όλη την προσοχή που παίρνει”, ανέφερε ο Λουκ.

Το σκυλί-σούπερ μόντελ ήταν σκυλί επιδείξεων και τώρα που αποσύρθηκε το μεταξένιο τρίχωμά της την έκανε διάσημη.

2

Ο ιδιοκτήτης της υποστηρίζει, ότι τον έχουν πλησιάσει πολλές εταιρίες, που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την διάσημη Τία.

Ωστόσο, τώρα η Τια απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της, αφού η προετοιμασία για τις επιδείξεις ήταν χρονοβόρα και κουραστική.

Ο Λουν Κάβαναχ δεν περίμενε να γίνει τόσο διάσημη, αλλά δεν ξαφνιάστηκε, γιατί όπως λέει “είναι πολύ όμορφη για να μείνει στο σπίτι.”

3

“Με την Τία έχουμε ένα πολύ ξεχωριστό δέσιμο και μοιραζόμαστε πολλές όμορφες και χαρούμενες στιγμές μαζί”, ανέφερε ο Λουκ.

“Είτε χωρίς τρίχωμα, είτε τυλιγμένη με το καλύτερο μετάξι του κόσμου, η Τία θα είναι πάντα η βασίλισσά μου”, υποστηρίζει ο Λουκ.

4

[dailymail]