Αφρικανοί μετανάστες περπατάνε με άνεση μετά από oμαδικό βιασμό τουρίστριας στην Ιταλία

Σεπτέμβριος 4, 2017 8:58 ΠΜ
More videos

Στον ομαδικό βιασμό μιας Πολωνής τουρίστριας προέβησαν πρις μερικές μέρες Αφρικανοί στην παραλία του Ρίμινι στην Ιταλία- οι οποίοι επίσης χτύπησαν μέχρι λιποθυμίας τον φίλο της.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Associated Press, o άνδρας λιποθύμησε αφού χτυπήθηκε στο κεφάλι και ληστεύθηκε. Στη συνέχεια η φίλη του βιάστηκε επανειλημμένα από τέσσερις άνδρες σε ένα απομονωμένο σημείο στην παραλία της πόλης, που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Ιταλίας, βρεχόμενη από την Αδριατική. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, το ζευγάρι (26 χρονών και οι δύο) μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Παράλληλα, εντοπίσθηκε από την αστυνομία ένας δεκαεπτάχρονος (όπως δήλωσε) από το Κογκό. Αναζητείται ακόμα ένας Νιγηριανός.

Την αστυνομία κάλεσαν περαστικοί που είδαν το ζευγάρι ματωμένο και ζαλισμένο. Σε εξέλιξη είναι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της εν λόγω «κτηνώδους και θηριώδους επίθεσης». Όπως είπε ο 26χρονος στην τοπική εφημερίδα Rimini Today, χαλάρωνε με τη φίλη του στην παραλία στο φως του φεγγαριού, όταν οι τέσσερις της συμμορίας- για τους οποίους είπε πως μιλούσαν σπαστά αγγλικά- τους πλησίασαν «σαν τρελά κτήνη».

Οι 4 αφρικανοί «προσφυγες» αφού έκαναν ότι έκαναν με την Πολωνή τουρίστρια μπροστά στα μάτια του φίλου της, είπαν να βολτάρουν για να πάρουν και τον αέρα τους, αλλά τους έπιασαν οι κάμερες ασφαλείας.

Οι δυο ανήλικοι(όπως δηλώνουν) δεκαπέντε και δεκαέξι ετών, παραδόθηκαν στους καραμπινιέρους και παραδέχθηκαν ότι πήραν μέρος στον βιασμό μιας Πολωνής τουρίστριας μπροστά στα μάτια του φίλου της, πριν μια εβδομάδα, στο θέρετρο του Ρίμινι, έξω από την Μπολόνια.