Με αυτή την συσκευή μπορείτε να φιλήσετε το άλλο σας μισό εξ αποστάσεως.

31 Δεκεμβρίου, 2016 5:20 ΜΜ
More videos

Για να «φιλήσει» τον αγαπημένο του κάποιος θα πρέπει να τοποθετήσει το στόμα του στην υποδοχή, η οποία θα «μεταδώσει» την αίσθηση στο έτερον ήμισυ, όπου κι αν είναι αυτό.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τα ερωτευμένα ζευγάρια σε σχέσεις εξ αποστάσεως, καθώς φαίνεται πως βρέθηκε ο τρόπος να μοιράζονται φιλιά, ακόμα και αν δεν είναι κοντά.

Ο τρόπος ονομάζεται «Kissenger» και πρόκειται για μια νέα συσκευή, η οποία αναπτύσσεται τα τελευταία δυο χρόνια σε πανεπιστημιακά, ερευνητικά εργαστήρια.

kissenger

Η καινοτόμα αυτή συσκευή έχει τη μορφή βάσης, στην οποία τοποθετείται ένα κινητό. Για να «φιλήσει» τον αγαπημένο του κάποιος θα πρέπει να τοποθετήσει το στόμα του στην υποδοχή, η οποία θα «μεταδώσει» την αίσθηση στο έτερον ήμισυ, όπου κι αν είναι αυτό.

Η Emma Yann Zhang, η οποία εργάστηκε στο πρωτότυπο μοντέλο, δήλωσε πως: «Το φιλί είναι ο πιο άμεσος και διεθνής τρόπος έκφρασης οικειότητας και αγάπης.

kissenger

Είναι ένας τρόπος για εμάς να δεθούμε και να διατηρήσουμε την οικειότητα στις σχέσεις μας. Επίσης, είναι ένας τρόπος εκτόνωσης άγχους.

kissenger

Όταν επιδιδόμαστε σε αυτού του είδους την φυσική επαφή, παρουσιάζουμε χαμηλότερα επίπεδα αρτηριακής πίεσης».

kissenger

Οι δημιουργοί της συσκευής, ωστόσο, παραδέχονται πως υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος ώστε να τελειοποιηθεί το εγχείρημα τους.

kissenger

Η Zhang, μάλιστα αποκάλυψε πως το επόμενο στάδιο είναι να εκπέμπεται ένα είδος μυρωδιάς από τη συσκευή, ώστε να αισθάνεται ο κάτοχος της ακόμα πιο κοντά στο αγαπημένο του πρόσωπο.

Δείτε το βίντεο

[kissenger]

Ακολουθήστε μας στο facebook: