Με αυτή την τεχνική θα ανακουφιστείτε από το στρες και πονοκεφάλους σε 30 δευτερόλεπτα.

15 Ιουλίου, 20161:43 ΜΜ
More videos

Ο πονοκέφαλος είναι μια από τις χειρότερες ενοχλήσεις που υπάρχουν. Ειδικά, όταν εμφανίζεται, όταν είμαστε στην δουλειά ή στον δρόμο, που δεν μπορούμε να βρούμε εύκολα κάποιο χάπι για να ανακουφιστούμε.

Δείτε παρακάτω μια πολύ απλή τεχνική που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το στρες και τους πονοκεφάλους μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, χωρίς καμία φαρμακευτική αγωγή.

Υπάρχουν ενεργά σημεία σε όλο το σώμα μας, στα οποία μπορούμε να κάνουμε μασάζ για να ανακουφιστούμε από διαφόρων ειδών πόνους και αυτές οι τεχνικές είναι πολύ χρήσιμες και για την ανακούφιση από τον πονοκέφαλο.

Το σημείο που πρέπει να πιέσουμε βρίσκεται στην παλάμη, ανάμεσα στον αντίχειρα και τον δείκτη. Ενώστε αυτά τα δυο δάχτυλα για να το βρείτε. Είναι ο μυς που θα προεξέχει από την παλάμη.

1

Τι πρέπει να κάνετε;

Ασκήστε πίεση σε αυτό το σημείο, έτσι ώστε ο αντίχειρας σας να πάει στο πίσω μέρος του χεριού, ενώ ο δείκτης πιέζει από κάτω στην παλάμη. Πιέστε για 30 δευτερόλεπτα και μετά κάντε το ίδιο στο άλλο χέρι. Αν τα έχετε κάνει όλα σωστά, ο πονοκέφαλος θα εξαφανιστεί πολύ σύντομα.

Προσοχή!

Οι έγκυες γυναίκες δεν πρέπει να δοκιμάσουν αυτή την πρακτική, γιατί ενέχει ο κίνδυνος πρόωρης γέννας.

Πηγή φωτογραφιών:  AFPics/Shutterstock

 

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News