Αυτή η πολυβραβευμένη ταινία μικρού μήκους για την κοινωνία θα σας κάνει να δακρύσετε.

2 Δεκεμβρίου, 2015 11:57 ΜΜ
More videos

Σε έναν κόσμο που κρίνει τους ανθρώπους με βάση τον αριθμό τους, το Μηδέν αντιμετωπίζει μονίμως προκατάληψη και διώξεις.

maxresdefault

ytimg

Μαζί αποδεικνύουν ότι με αποφασιστικότητα, θάρρος και αγάπη, το “τίποτα” μπορεί εύκολα να γίνει “κάτι”. Το συγκλονιστικό animation “Zero” έχει προβληθεί σε πάνω από 50 φεστιβάλ και έχει κερδίσει 15 βραβεία συμπεριλαμβανομένου του “Καλύτερου Κινουμένου Σχεδίου”.

164132814_960

Περπατά σε ένα μοναχικό μονοπάτι μέχρι που μια τυχαία συνάντηση αλλάζει τη ζωή του για πάντα: συναντά μια γυναίκα Mηδέν. Μαζί αποδεικνύουν ότι με αποφασιστικότητα, θάρρος και αγάπη, το “τίποτα” μπορεί εύκολα να γίνει “κάτι”.

zero-stop-motion-shortfilm-3

ufunk

Η διαφορετικότητα, η αντιμετώπιση από την κοινωνία, η απόρριψη σε ότι δεν κατανοούμε και δεν μοιάζει με κάποια ,υποτιθέμενα στάνταρ πρότυπα,που σαν κοινωνία ,έχουμε οριοθετήσει.

Δυστυχώς, ότι διαφέρει, η ακτινοβολεί, η απλά ξεχωρίζει, έχουμε την τάση  ,σαν όντα  ,αν δεν έχουμε την κριτική ικανότητα ,να το αντιληφθούμε ,να το αποδεχθούμε και είτε καμιά φορά να το θαυμάσουμε, να το απορρίπτουμε ,άλλα και να το καταρρίπτουμε με οποιοδήποτε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο.

Δείτε αυτή την καταπληκτική μικρής διάρκειας ταινία κινούμενων σχεδίων, με διεθνή βραβεία
που αξίζει να αφιερώσετε ,ένα δεκάλεπτο ,από τον χρόνο σας.

*Εάν δεν σαν εμφανίζονται οι ελληνικοί υπότιτλοι πατήστε στο δεύτερο κουμπί (γρανάζι) κάτω δεξιά στο βίντεο και επιλέξτε την ελληνική γλώσσα.