Αυτοί οι πυροσβέστες βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο να βοηθήσουν αδέσποτα σκυλιά να βρουν σπίτι.

11 Σεπτεμβρίου, 20163:50 ΜΜ

Εδώ και πολλά χρόνια, ο φωτογράφος Ρίκι Μπισόν, από το Τέξας έχει βγάλει πολλές φωτογραφίες με όμορφους πυροσβέστες, αστυνομικούς και βετεράνους στρατιωτικού μαζί με αδέσποτα σκυλιά, που ψάχνουν ένα σπιτικό.

Αυτές οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο ετήσιο ημερολόγιο “Heartthrobs And Hound Dogs.” Όλα τα χρήματα από τις πωλήσεις πάνε στα καταφύγια ζώων.

Δείτε παρακάτω τις εντυπωσιακές φωτογραφίες αυτού του εντυπωσιακού πρότζεκτ.

1

© Ricki Beason Rescue Photography

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε, ότι όλοι αυτοί οι ωραίοι άντρες με τα απίστευτα κορμιά δεν είναι επαγγελματίες μοντέλα, αλλά πυροσβέστες, αστυνομικοί και βετεράνοι στρατιωτικοί.

2

© Ricki Beason Rescue Photography

Το συγκεκριμένο φιλανθρωπικό πρότζεκτ είναι πολύ δημοφιλές και ο δημιουργός του ελπίζει να συνεχίσει το σημαντικό του έργο και στο μέλλον.

 

3

© Ricki Beason Rescue Photography

Κάποιες φορές, τα σκυλιά βρίσκουν σπίτι, ακόμα και πριν την κυκλοφορία του ημερολογίου.

4

© Ricki Beason Rescue Photography

Σύμφωνα με τον Ρίκι, όλοι οι άντρες που συμμετέχουν στο πρότζεκτ είναι μεγάλοι λάτρεις των σκύλων.

5

© Ricki Beason Rescue Photography

Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς υιοθέτησαν οι ίδιοι μερικά από τα σκυλιά.

6

© Ricki Beason Rescue Photography

Εκτός από μερικές μικρές προκλήσεις, όλη η διαδικασία της φωτογράφησης ήταν εκπληκτική. Όπως λέει ο Ρίκι, κάποια από τα σκυλιά είχαν τόσο πολύ ενέργεια, που δεν μπορούσαν να μείνουν ακίνητα ούτε για ένα δευτερόλεπτο.

7

© Ricki Beason Rescue Photography

“Το σημαντικότερο είναι να φέρουμε στο προσκήνιο τα αδέσποτα σκυλιά και να δείξουμε, ότι εξίσου υπέροχα με τα υπόλοιπα σκυλιά και αξίζουν την ίδια αγάπη και φροντίδα”, υποστηρίζει ο Ρίκι Μπισόν.

8

© Ricki Beason Rescue Photography

“Επίσης, θέλουμε να φέρουμε στο προσκήνιο τους πυροσβέστες, τους αστυνομικούς και τους στρατιωτικούς μας, που υπηρετούν τις πόλεις και την χώρα μας. Και παρόλα αυτά, βρίσκουν χρόνο να συμμετάσχουν σε έναν τέτοιο φιλανθρωπικό σκοπό. Αυτοί οι άντρες μάχονται για την χώρα μας, σώζουν τους αγαπημένους μας από πυρκαγιές, φυλάνε τους δρόμους και έχουν σημάδια στο σώμα τους, που το αποδεικνύουν. Δεν είναι μοντέλα, ούτε ηθοποιοί. Είναι οι ήρωες της καθημερινότητας.”

Πηγή: The Huffington Post, Ricki Beason Rescue Photography

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News