Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
διάφοραΗ φετινή Μις Ρωσία πήγε στο Ντουμπάι γιατί πούλησε την παρθενιά για...

Η φετινή Μις Ρωσία πήγε στο Ντουμπάι γιατί πούλησε την παρθενιά για 10.000 δολάρια.

Αυτή η μητέρα ζητάει από την κόρη της να γυρίσει πίσω στο σπίτι, όταν έμαθε ότι η κόρη της πέταξε από την Ρωσία στο Ντουμπάι για να πουλήσει την παρθενιά της για 10.000 δολάρια.

Η 17χρονη Άννα Φρεντσέσκο, που αναδείχθηκε Μις Ρωσία, ταξίδεψε στο Ντουμπάι, ισχυριζόμενη ότι αυτό ήταν το δώρο της για την νίκη της στα καλλιστεία.

Ωστόσο, οι φίλοι της αρνήθηκαν, ότι αυτό ήταν δώρο για την νίκη της στα καλλιστεία και ότι πραγματική της πρόθεση ήταν να γίνει μέλος μιας υπηρεσίας συνοδών, που θα την προσέφεραν ως παρθένα σε Άραβες πελάτες.

1

Η 17χρονη Άννα Φραντσέσκο αναδείχθηκε Μις Ρωσία τον Ιούνιο και ταξίδεψε στο Ντουμπάι για να πουλήσει την παρθενιά της.

Ήλπιζε με αυτόν τον τρόπο να πληρώσει τα δίδακτρά της στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας.

Η 17χρονη ταξίδευε μαζί με την 19χρονη Εκατερίνα, η οποία κατά την διάρκεια του ταξιδιού κατάλαβε, ότι η Άννα πήγαινε στο Ντουμπάι για να γίνει συνοδός.

“Ταξίδεψα εκεί γιατί με κάλεσε η Άννα και μου είπε, ότι αυτό ήταν το δώρο της για την νίκη της στα καλλιστεία. Δύο μέρες αργότερα, έμαθα την αλήθεια και της είπα, ότι θα έφευγα και θα γυρνούσα στο σπίτι”, ανέφερε η ίδια.

2

Λέγεται, ότι η Φραντσέσκο βρήκε ένα χορηγό στον Ντουμπάι μέσω μιας Ρώσικης ιστοσελίδας.

3

Η 17χρονη Άννα Φρανσέσκο.

4

Οι φίλες της, Εκατερίνα και Καρίνα, υποστηρίζουν ότι τώρα η Άννα μένει σε ένα διαμέρισμα στο Ντουμπάι μαζί με δυο κοπέλες που εργάζονται ως συνοδοί.

Οι γονείς της Εκατερίνα που ταξίδεψαν μέχρι το Ντουμπάι για να φέρουν την κόρη τους στο σπίτι, ενημέρωσαν την μητέρα της Άννα, η οποία ειδοποίησε την Ρώσικη αστυνομία και κατήγγειλε την ιστοσελίδα Life.ru.

“Πιστεύω, ότι είχε δικαίωμα να ξέρει. Είναι προνόμια στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να είσαι παρθένα. Νομίζω, ότι η Άννα εντυπωσιάστηκε από τα πολλά χρήματα που θα μπορούσε να βγάλει”, ανέφερε η Εκατερίνα.

5

Η Όλγα Φρανσέσκο, μητέρα της Άννα, είπε ότι τώρα μιλάει με την κόρη της μέσω μηνυμάτων και ελπίζει, ότι τώρα θα γυρίσει στην Ρωσία.

“Είμαι σε διαρκή επικοινωνία με την Άννα. Μιλάμε συνέχεια. Ανησυχώ για την κόρη μου, όπως κάθε γονιός”, ανέφερε η μητέρα της.

6

Η αστυνομία αναφέρει, ότι δεν μπορεί να κάνει πολλά, αφού η μητέρα της είχε δώσει επίσημη άδεια στην κόρη της να ταξιδέψει στο Ντουμπάι με την Εκατερίνα ως συνοδό της.

7

Τώρα, η αστυνομία ερευνά διάφορες ιστοσελίδες συνοδών και ψάχνει για αγγελίες για κοπέλες, που πωλούν την παρθενιά τους.

Τα πιο σημαντικά