Κινέζοι τουρίστες στέκονται πάνω σε μια σχεδία ανάμεσα σε πεινασμένους κροκοδείλους.

19 Ιουλίου, 2016 5:12 ΜΜ
More videos

Σας αρέσουν οι περιπέτειες; Αν ναι, τότε μπορείτε να επισκεφθείτε το Βασίλειο των Ελεφάντων στην Ταϊλάνδη, όπου θα είστε περικυκλωμένοι από πεινασμένους κροκόδειλους και θα μπορείτε να τους ταΐσετε, ενώ θα είστε πάνω σε μια σχεδία.

Οι τρομακτικές φωτογραφίες Κινέζων τουριστών, που ταΐζουν πεινασμένους κροκόδειλους έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Οι τουρίστες, ανάμεσά τους και παιδιά, ανεβαίνουν πάνω σε μια σχεδία, κατασκευασμένη από πλαστικά βαρέλια.

1

Οι τουρίστες κρατούν καλάμια ψαρέματος, που έχουν στην άκρη τους κρέας για να ταΐσουν τους μήκους 3 μέτρων κροκόδειλους. Οι κροκόδειλοι από την άλλη, πηδούν για να αρπάξουν την τροφή τους.

2

Οι φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν από τον οδηγό ταξί, Τζον Νοκ, έγιναν αμέσως ανάρπαστες και προκάλεσαν την οργή των χρηστών του διαδικτύου, οι οποίοι ζητούν να κλείσει αυτό το τουριστικό σημείο. Η αστυνομία επισκέφθηκε το μέρος, αμέσως μετά την κυκλοφορία των φωτογραφιών.

3

Η άδεια του Βασιλείου των Ελεφάντων αναστάλθηκε για 90 μέρες για λόγους ασφαλείας. Ο γενικός διευθυντής του Τμήματος Αλιείας Adisorn Promthep δήλωσε, ότι η συγκεκριμένη δραστηριότητα μπορεί να θέσει πολλές ζωές σε κίνδυνο.

4

Επιπλέον, εξήγησε, ότι το Βασίλειο των Ελεφάντων την υπουργική απόφαση για την προστασία της Άγριας Ζωής του 1992, που απαιτεί από τους δημόσιους ζωολογικούς κήπους να φροντίζουν για την ασφάλεια των επισκεπτών και ανθρώπων που βρίσκονται τριγύρω.

5

Ο ιδιοκτήτης του Βασιλείου των Ελεφάντων, Uthen Youngprapakorn, δήλωσε στην Mirror, ότι μέχρι τώρα μόνο 15 άνθρωποι έχουν ανέβει πάνω στην σχεδία.

Η σχεδία έχει εξωλέμβιους κινητήρες και καλώδια, που μπορούν να την ρυμουλκήσουν σε περίπτωση ανάγκης. Επίσης, παρά τα ψηλά εμπόδια που έχει, οι άνθρωποι συνεχίζουν να θεωρούν πως είναι επικίνδυνη.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ακολουθήστε μας στο facebook: