Αυτή είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο όπου δεν έχει την πρωτιά η Coca-Cola

23 Αυγούστου, 2017 7:45 ΠΜ
More videos

Ο αντίκτυπος της Coca-Cola δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη ανάλυση, καθώς παραμένει από τις δημοφιλέστερες λέξεις της υδρογείου και τη βρίσκεις πρακτικά παντού στον κόσμο.

Ο παρακάτω χάρτης θέλει μάλιστα να μας δείξει πόσο ολοκληρωτική είναι η παντοκρατορία της, όντας το δημοφιλέστερο αναψυκτικό παντού στον κόσμο. Πόσο μάλλον αν συμπεριλάβουμε και τις θυγατρικές της, Fanta και Sprite!

twitter

Υπάρχει ωστόσο ένα γαλατικό χωριό που φαίνεται να ανθίσταται στη σαγήνη της. Η RN-BRU ! Γιατί εκεί βλέπετε έχουν κάτι άλλο να δροσίζουν τους ουρανίσκους τους, αφήνοντας την Coca-Cola παραπίσω.

Το αγαπημένο αναψυκτικό των Σκοτσέζων είναι το Irn Bru και όποιος έχει βρεθεί στη χώρα ξέρει καλά πόσο περήφανοι είναι όλοι για το δικό τους αναψυκτικό, το οποίο βασίζεται επίσης σε μυστική συνταγή και, σύμφωνα με τον τοπικό θρύλο, είναι το καλύτερο φάρμακο για το hangover.

asnockclo3

Την ώρα όμως που οι δημιουργοί του Irn Bru έσπευσαν να πανηγυρίσουν στο Twitter για τη δημοσίευση του χάρτη, κάποιοι υπαινίσσονται με νόημα ότι ο χάρτης δεν απεικονίζει την πραγματικότητα, καθώς η Coca-Cola είναι απαγορευμένη στις χώρες που έχουν επιβάλει εμπάργκο στα αμερικανικά προϊόντα, όπως η Βόρεια Κορέα.

[metro] [nbst]