Αυτή είναι η νεότερη οδηγός στην Ελλάδα: Είναι ξανθιά, γαλανομάτα και πανέμορφη

23 Δεκεμβρίου, 2014 11:53 ΠΜ
More videos

Σαν πρόωρο χριστουγεννιάτικο δώρο ήρθε το δίπλωμα οδήγησης για την Αλεξάνδρα Κοσμαδάκη από το Ηράκλειο, η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι η νεότερη οδηγός στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το candianews.gr, η διαδικασία ξεκίνησε στη Σχολή Οδηγών Καστρινάκης στις 4 Δεκεμβρίου, ανήμερα των γενεθλίων της Αλεξάνδρας και 11 ημέρες αργότερα πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις οδήγησης της Διεύθυνσης Μεταφορών Ηρακλείου και έγινε επίσημα η νεότερη οδηγός στην Ελλάδα.

Η 18χρονη Αλεξάνδρα πριν από έναν χρόνο απέκτησε άδεια οδήγησης μοτοποδηλάτου, γεγονός που τη βοήθησε να κατοχυρώσει το θεωρητικό κομμάτι της διαδικασίας. Έτσι, μόλις έκλεισε τα 18 επικεντρώθηκε στα πρακτικά μαθήματα οδήγησης αυτοκινήτου και κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία την εκπαίδευσή της σε χρόνο ρεκόρ.

Εμφανώς ικανοποιημένη μετά την επιτυχία της, δήλωσε στο candianews: «Η εμπειρία μου από το δίπλωμα του μοτοποδηλάτου με βοήθησε στο πώς να συμπεριφέρομαι στον δρόμο και με το αυτοκίνητο και να εφαρμόζω τον ΚΟΚ. Όταν ο δάσκαλός μου, ο Μάνος Καστρινάκης, μου είπε ότι πάμε για το ρεκόρ, λειτούργησε σαν κίνητρο και συγκεντρώθηκα περισσότερο για να πετύχω τον στόχο μου».

Πηγή φωτό: candianews.gr/ facebook/ youtube/ iefimerida

Ακολουθήστε μας στο facebook: