Αυτός είναι ο γάτος με τα πιο όμορφα μάτια στον κόσμο

23 Φεβρουαρίου, 20166:18 ΜΜ
More videos

Υπάρχουν πολλά ζώα με μοναδικό τρίχωμα, μάτια ή γενικά χαρακτηριστικά αλλά η ομορφιά τους σαν σύνολο δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Αυτός είναι ο λόγος που αυτά τα πλάσματα τραβούν τα βλέμματα και απολαμβάνουν τη δημοσιότητα.

Μπορεί η ταινία Zoolander 2 να βγήκε στους κινηματογράφους στις 10 Φεβρουαρίου αλλά ο Ben Stiller έχει πολλά να ζηλέψει από τον Βρετανό γάτο Coby, του οποίου τα υπέροχα μάτια έχουν κερδίσει πολλούς ανθρώπους να τον θαυμάζουν και αρκετή προσοχή. Τα μάτια του τον έκαναν διάσημο και έχει περισσότερα από 200.000 likes στο Instagram. Απλά δείτε τον Coby και θα εκπλαγείτε με τη μοναδικότητά τους.

Συμπτωματικά, το πιο κοινό τρίχωμα στις γάτες ράτσας British Shorthair (βρετανική κοντότριχη γάτα) που αποτελεί εκδοχή της παραδοσιακής βρετανικής εγχώριας γάτας, ονομάζεται «British Blue» και ταιριάζει απόλυτα με τα μάτια του γάτου Coby παρόλο που είναι γκρι.

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook | Instagram (h/t: lovemeow)

most-beautiful-eyes-cat-coby-british-shorthair-3 most-beautiful-eyes-cat-coby-british-shorthair-4 most-beautiful-eyes-cat-coby-british-shorthair-5 most-beautiful-eyes-cat-coby-british-shorthair-13 most-beautiful-eyes-cat-coby-british-shorthair-14 most-beautiful-eyes-cat-coby-british-shorthair-25 most-beautiful-eyes-cat-coby-british-shorthair-26 most-beautiful-eyes-cat-coby-british-shorthair-31 most-beautiful-eyes-cat-coby-british-shorthair-32 most-beautiful-eyes-cat-coby-british-shorthair-37 most-beautiful-eyes-cat-coby-british-shorthair-42 most-beautiful-eyes-cat-coby-british-shorthair-44 most-beautiful-eyes-cat-coby-british-shorthair-45 most-beautiful-eyes-cat-coby-british-shorthair-46 most-beautiful-eyes-cat-coby-british-shorthair-47 most-beautiful-eyes-cat-coby-british-shorthair-49 most-beautiful-eyes-cat-coby-british-shorthair-51

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News