Αυτή είναι η νικήτρια του φετινού διαγωνισμού οπισθίων της Βραζιλίας

7 Νοεμβρίου, 20175:32 ΜΜ
More videos

O διαγωνισμός για τα καλύτερα οπίσθια της Βραζιλίας κορυφώθηκε χθες στο Σάο Πάολο στην εκδήλωση που έστεψε την «Μις Bumbum 2017». Για μια ακόμη χρονιά υπήρξαν αντιδράσεις από φεμινιστικές οργανώσεις, αλλά δεν στάθηκαν αρκετές για να αποτρέψουν την διεξαγωγή του.

Η 28χρονη Rosie Oliveira νικήτρια του διαγωνισμού

Ο θεσμός είναι εξαιρετικά δημοφιλής στη χώρα η οποία εκφράζει τη λατρεία της για τον ερωτισμό και τη σάρκα ακόμη και με τρόπους που δεν συνάδουν με την πολιτική ορθότητα.

Τον τίτλο φέτος κέρδισε η 28χρονη Rosie Oliveira η οποία μάλιστα αποκάλυψε πως εξαιτίας της συμμετοχής της πήρε διαζύγιο από το σύζυγό της. Για την ακρίβεια ο σύζυγος της ζήτησε να διαλέξει ανάμεσα στη διεκδίκηση του στέμματος και το στεφάνι τους – και εκείνη διάλεξε…

Η νικήτρια ξέσπασε σε δάκρυα όταν άκουσε το όνομά της και είπε πως δεν μετάνιωσε επειδή διαλύθηκε ο γάμος της. Άλλωστε ομολόγησε πως ήταν το παιδικό της όνειρο να γίνει η γυναίκα με τα καλύτερα οπίσθια της Βραζιλίας.

Το βραβείο περιλαμβάνει συμβόλαια για διαφημίσεις και ένα χρηματικό έπαθλο περίπου 15.000 δολαρίων. Ωστόσο η νικήτρια απολαμβάνει μεγάλη δόξα στη χώρα και κερδίζει πολλά χρήματα από τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Φέτος οι υποψήφιες ήταν 14 και οι κριτές 12.   Επίσης και πάλι δεν έλειψαν τα μικροσκάνδαλα καθώς μια από τις υποψήφιες χρειάστηκε να φέρει ακόμη και ακτινογραφίες για να αποδείξει πως δεν είχε εμφυτεύματα.

Ο φετινός διαγωνισμός ίσως μοιάζει λιγότερο πληθωρικός σε σχέση με άλλες χρονιές καθώς για πρώτη φορά αποκλείστηκαν υποψήφιες που είχαν διάμετρο οπισθίων μεγαλύτερη από 107 εκατοστά.

Δείτε το βίντεο

[dailymail] [lifo]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News