Αυτή η τυχερή γυναίκα άνοιξε ένα μύδι και βρήκε μέσα πολλά μαργαριτάρια!

21 Οκτωβρίου, 2015 3:33 ΜΜ
More videos

Είναι γνωστό ότι ο καλύτερος φίλος των γυναικών είναι τα κοσμήματα. Συνήθως οι γυναίκες για τα κοσμήματά τους προτιμούν τα διαμάντια, τα χρυσαφικά και τα μαργαριτάρια.

Τα μαργαριτάρια είναι όμορφα και σκληρά στολίδια που βγαίνουν σε κόκκινο, άσπρο, γκρι, πράσινο και μαύρο. Το σχήμα τους συνήθως είναι σφαιρικό και συνήθως θεωρούνται τα πιο όμορφα για να χρησιμοποιηθούν για κοσμήματα.

Αυτές οι πολύτιμες και ιριδίζουσες πέτρες βρίσκονται μέσα στα στρείδια. Κατά κάποιον περίεργο τρόπο είναι το προϊόν μια βιολογικής διαδικασίας, που συμβαίνει όταν μια ξένη ουσία, όπως κάποιο κομμάτι φαγητού, εισέρχεται μέσα στο στρείδι. Αντίθετα με αυτό που πιστεύουν πολλοί η ουσία που δημιουργεί το μαργαριτάρι δεν είναι σχεδόν ποτέ οι κόκκοι της άμμου.

Ακόμα και οι αχιβάδες και τα μύδια μπορούν να παράξουν τέτοιους πολύτιμους λίθους, αλλά όχι τόσο συχνά όσο τα στρείδια. Φανταστείτε την έκπληξη αυτής της γυναίκας, όταν άνοιξε το τεράστιο μύδι και βρήκε μέσα όχι ένα μαργαριτάρι, αλλά σχεδόν μια ντουζίνα. Η τύχη της χαμογέλασε!

Δείτε το καταπληκτικό βίντεο παρακάτω.

ده‌رهێنانی‌ مرواری‌

Posted by Xendan on Tuesday, August 4, 2015

Ακολουθήστε μας στο facebook: