Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
ταλένταΑυτή η πριγκίπισσα της Ντίσνεϋ είναι στη αλήθεια ένα αγόρι με πολύ...

Αυτή η πριγκίπισσα της Ντίσνεϋ είναι στη αλήθεια ένα αγόρι με πολύ ταλέντο στο μακιγιάζ.

Οι πριγκίπισσες της Disney έχουν πολλά κοινά. Έχουν όμορφο δέρμα, μαλλιά που ανεμίζουν και μια ντουλάπα που θα έκανε τον οποιοδήποτε να σταματήσει και να κοιτάξει τα ρούχα στο εσωτερικό της. Επίσης τυγχάνει να είναι και γυναίκες αλλά αυτός ο 21 ετών νέος από το Orange County αποδεικνύει πως δεν χρειάζεται να είσαι γυναίκα για να γίνεις η πιο όμορφη πριγκίπισσα της γης.

Το όνομά του είναι Richard Schaefer και ενδιάμεσα στις εμφανίσεις του ως ελεύθερος επαγγελματίας καλλιτεχνικού μακιγιάζ, μετατρέπει τον εαυτό του σε μια σειρά από όλες τις όμορφες πριγκίπισσες της Disney που ήξερε και αγαπούσε από παιδί. Είναι σίγουρα μια πράξη αγάπης για εκείνον που έχει εμπνευσθεί από τις κακουχίες που πέρασε κατά τη διάρκεια των νεότερων χρόνων της ζωής του.

Οι αγώνες και η προσοχή που έδωσε για να ακονίσει την τέχνη του σίγουρα απέδωσαν καρπούς. Χρησιμοποιώντας το περίγραμμα, τον τονισμό και άλλα αξιοζήλευτα προσόντα και δεξιότητες, ο Schaefer αποδεικνύει πώς το να είσαι μια αληθινή πριγκίπισσα αφήνει πίσω τα όρια των δύο φύλων.

Δείτε τις ακριβείς και καταπληκτικές μεταμορφώσεις του Schaefer στις παρακάτω εικόνες.

Αυτός είναι ο Richard Schaefer. Ξεκίνησε το ταξίδι του στο να γίνει πριγκίπισσα με το να ντύνετε όπως οι αγαπημένοι του χαρακτήρες, πάνω από 4 χρόνια πριν.

disney-princess-guy-richard-schaefer-b7

Ωστόσο, η πραγματική αρχή της αγάπης του με τους χαρακτήρες της Disney ξεκίνησε όταν ήταν πολύ πολύ νεότερος.

lifebuzz-a77a9b70fa345dfc1fd374af4427415d-limit_2000

Όπως μπορείτε να δείτε, οι μεταμορφώσεις του είναι τόσο καλές που πολλοί άνθρωποι εκπλήσσονται όταν ανακαλύπτουν πως είναι στην πραγματικότητα άνδρας.

disney-princess-guy-richard-schaefer-b10

«Πιστεύω πως είναι πραγματικά κολακευτικό όταν οι άνθρωποι σκέφτονται πως είμαι γυναίκα μεταμφιεσμένη επειδή αυτό σημαίνει πως οι μεταμορφώσεις μου πρέπει να είναι πειστικές.» είπε ο καλλιτέχνης σε μια συνέντευξη.

disney-princess-guy-richard-schaefer-b5

Σύμφωνα με τον Schaefer, κάθε μετατροπή του παίρνει περίπου 2 ώρες για να ολοκληρωθεί.

disney-princess-guy-richard-schaefer-b1

Υπάρχει και κάτι βαθύτερο στην ιστορία του Schaefer. Ως έφηβος έπεφτε θήμα εκφοβισμού για το βάρος του και χρησιμοποιούσε το μακιγιάζ και την ενδυματολογία ως δημιουργικές διεξόδους.

disney-princess-guy-richard-schaefer-b6

Εντέλει, η αγάπη του για τις πριγκίπισσες της Disney και η μετατροπή σε αυτές, βγάζει νόημα.

disney-princess-guy-richard-schaefer-b8

«Αποφάσισα να ξεκινήσω να μεταμφιέζομαι σε πριγκίπισσες επειδή οι άνθρωποι συνήθιζαν να λένε πως είμαι ανδρόγυνος.» θυμάται

disney-princess-guy-richard-schaefer-b2

Συμπληρώνει: «Η περιέργεια έβγαλε κάτι καλό σε εμένα, έτσι αποφάσισα να μετατρέψω τον εαυτό μου στις αγαπημένες μου πριγκίπισσες.»

disney-princess-guy-richard-schaefer-b9

disney-princess-guy-richard-schaefer-b11

disney-princess-guy-richard-schaefer-b3 disney-princess-guy-richard-schaefer-b4

Τα πιο σημαντικά