Αυτή η κοπέλα μετέτρεψε τον νάρθηκα της σε πανοπλία. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

Φεβρουάριος 2, 2016 4:46 ΜΜ
More videos

Η 17χρονη Maddie Cable είναι λάτρης της Βικτοριανής επιστημονικής κουλτούρας και επιζών τροχαίου ατυχήματος.

Στις 30 Νοεμβρίου 2015 η Maddie μαζί με την μητέρα της, Linda, οδηγούσαν σε έναν αυτοκινητόδρομο, ενώ έβρεχε και το αυτοκίνητό τους γλίστρησε και βγήκε εκτός πορείας. Η Maddie υπέφερε από ένα κάταγμα στον 12ο σπόνδυλο.

Οι γιατροί σταθεροποίησαν το κάταγμα της με ράβδους και καρφίτσες και της είπαν, ότι πρέπει να κρατήσει το στήριγμα της για 6 εβδομάδες.

Τότε η Maddie μαζί με την φίλη της, Sarah, μετέτρεψαν το στήριγμα αυτό στην στολή των ονείρων τους.

“Στην αρχή δεν μου άρεσε καθόλου η ύπαρξη του στηρίγματος, αλλά όταν η Sarah είχε την ιδέα να το μετατρέψουμε σε πανοπλία Βικτοριανής εποχής μου άρεσε πάρα πολύ”, δήλωσε η Maddie.

Τα κορίτσια χρειάστηκαν 5 ώρες για να μετατρέψουν το στήριγμα σε πανοπλία.

Για να πετύχουν αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα χρησιμοποίησαν ακρυλική μπογιά, χρωματιστό σπρέι, μεταλλικά τελειώματα, καρφιά και χαρτόνι.

Και το τελικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά φανταστικό.

“Η διακόσμηση έκανε το στήριγμά μου να φαίνεται περισσότερο ως μια αστεία στολή παρά ως ένα στήριγμα για το τραύμα μου”, ανέφερε η Maddie.

“Τώρα μου αρέσει μα το φοράω. Νιώθω αυτοπεποίθηση.”

Μερικές εβδομάδες πριν η Maddie έκανε εγχείρηση και τώρα μπορεί να κάθεται χωρίς τον νάρθηκα της για μερικές ώρες την ημέρα. Φυσικά, τελικός σκοπός είναι να μην τον χρειάζεται καθόλου.

Μάλιστα, τώρα τα κορίτσια σκέφτονται το επόμενο σχέδιο τους, αφού μια φίλη τους ετοιμάζεται να κάνει επέμβαση στο γόνατο σε λίγο καιρό!

Πηγή: epbot

Ακολουθήστε μας στο facebook: