Αυτή η κοπέλα φιλοδοξεί να κάνει τις φακίδες τάση της μόδας.

25 Νοεμβρίου, 2015 10:18 ΜΜ
More videos

Η Remi Brixton είναι η δημιουργός του «Freck Yourself», μιας καμπάνιας στο Kickstarter η οποία απευθύνεται σε γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν φακίδες. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω του πακέτου που προσφέρει, με το οποίο οι ενδιαφερόμενες μπορούν να προσθέσουν στο πρόσωπο τους προσωρινές φακίδες που θα κρατήσουν μέχρι και 48 ώρες.

Μερικές γυναίκες που δοκίμασαν το προϊόν λένε πως οι προσωρινές φακίδες τις κάνουν να νιώθουν πιο φρέσκο και νεανικό το πρόσωπο τους. Υπάρχει ωστόσο και η άλλη πλευρά, των γυναικών που διαθέτουν φυσικές φακίδες, μερικές εκ των οποίων δέχτηκαν bullying σε νεαρή ηλικία λόγω των φακίδων κι έτσι δεν τους ενθουσιάζει η ιδέα.

Μένει να δούμε αν η Remi μπορέσει να συγκεντρώσει τον στόχο των $215.000, προκειμένου να κυκλοφορήσει το προϊόν της στο εμπόριο.

Δείτε τις φωτογραφίες!

kopela-filodoksei-na-kanei-fakides-tasi-tis-modas-15 kopela-filodoksei-na-kanei-fakides-tasi-tis-modas-14 kopela-filodoksei-na-kanei-fakides-tasi-tis-modas-13 kopela-filodoksei-na-kanei-fakides-tasi-tis-modas-12 kopela-filodoksei-na-kanei-fakides-tasi-tis-modas-11 kopela-filodoksei-na-kanei-fakides-tasi-tis-modas-10 kopela-filodoksei-na-kanei-fakides-tasi-tis-modas-09 kopela-filodoksei-na-kanei-fakides-tasi-tis-modas-08 kopela-filodoksei-na-kanei-fakides-tasi-tis-modas-07 kopela-filodoksei-na-kanei-fakides-tasi-tis-modas-06 kopela-filodoksei-na-kanei-fakides-tasi-tis-modas-05 kopela-filodoksei-na-kanei-fakides-tasi-tis-modas-04 kopela-filodoksei-na-kanei-fakides-tasi-tis-modas-03 kopela-filodoksei-na-kanei-fakides-tasi-tis-modas-02 kopela-filodoksei-na-kanei-fakides-tasi-tis-modas-01

via