Αυτή η καλλιτέχνης μπορεί να σας “εξαφανίσει” μέσα στο τοπίο.

18 Μαρτίου, 20169:15 ΜΜ
More videos

Η τέχνη, όπως και η ομορφιά είναι μια τελείως υποκειμενική υπόθεση. Ο καθένας από εμάς έχει διαφορετική αντίληψη για το τι είναι ωραίο και τι όχι. Κάτι που για κάποιον μπορεί να είναι τέχνη για κάποιον άλλον μπορεί να μην σημαίνει τίποτα. Από τις τοιχογραφίες και τις ζωγραφιές στις σπηλιές κατά την προιστορική περίοδο μέχρι την μοντέρνα τέχνη, στην οποία συμπεριλαμβάνονται τα βίντεο και τα γκράφιτι, η τέχνη έχει αναμφίβολα εξελιχθεί. Άσχετα από το ύφος και το μέσο του κάθε καλλιτέχνη, σκοπός της τέχνης ήταν ανέκαθεν να επιτρέπει στον καλλιτέχνη να εκφραστεί και να περάσει στο κοινό το μήνυμα που θέλει.

Η Natalie Flectcher ανακάλυψε το πάθος της στην ζωγραφική του σώματος, γνωστό και ως body painting. Οι δουλειές της είναι τόσο εντυπωσιακές, που μας κάνουν να νομίζουμε, ότι είναι προϊόν photoshop. Η χαρισματική καλλιτέχνης έχει κατακτήσει απόλυτα αυτή την μορφή τέχνης και έχει δημιουργήσει πολλά πορτρέτα μεταξύ των οποίων το “The Great outdoors”, το “Lost in the Landscape” και το “The Water’s Edge.”
Δείτε παρακάτω 12 εντυπωσιακές φωτογραφίες που αναδεικνύουν το ταλέντο της Natalie σε όλο του το μεγαλείο. Πρέπει να κοιτάξετε πολύ προσεχτικά για να ξεχωρίσετε το σώμα των μοντέλων από το εκάστοτε τοπίο.

number-2 number-3 number-7 number-4 Lake-Paulina1 River-Song1 number-6 Aspen number-8 number-10 number-11 number-12

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News