Αυτή η γυναίκα πρόκειται να γίνει η πρώτη γυναίκα δισεκατομμυριούχος της χώρας της χάρη στα μπικίνι.

3 Απριλίου, 2016 6:21 ΜΜ
More videos

Η Nguyen Phuong Thao πρόκειται να γίνει η πρώτη γυναίκα δισεκατομμυριούχος της χώρας της. Χάρη στην πανέξυπνη ιδέα της να επανδρώσει την VietJet με όμορφες και ελκυστικές γυναίκες ντυμένες με μπικίνι. Σύμφωνα με το Bloomberg, η Thao πρόκειται να γίνει η πρώτη αυτοδημιούργητη γυναίκα δισεκατομμυριούχος της Νοτιοδυτικής Ασίας.

Η VietJet προσφέρει αεροσυνοδούς με μπικίνι για να κάνει το ταξίδι πιο ωραίο.

1

Η Nguyen Phuong Thao έχει το 95% της VietJet και πρόκειται να γίνει η πρώτη γυναίκα δισεκατομμυριούχος του Βιετνάμ.

Nguyen Thi Phuong Thao, VietJet Aviation CEO. Source: VietJet Aviation JSC

Nguyen Thi Phuong Thao, VietJet Aviation CEO. Source: VietJet Aviation JSC

Η VietJet είναι η μοναδική ιδιωτική αεροπορική εταιρία του Βιετνάμ και σύντομα πρόκειται να γίνει δημόσια. Η αρχική προσφορά για την εξαγορά της VietJet Aviation Joint Stock Co. πρόκειται να κάνει την Thao τουλάχιστον κατά 1,37 δισεκατομμύρια δολάρια πλουσιότερη. Η εταιρία αναμένεται να γίνει δημόσια μέσα στους επόμενους 3 μήνες. Η Thao έχει στην κατοχή το 95% της εταιρίας.

Σύμφωνα με την Thao, “Έχεις το δικαίωμα να φοράς ό,τι θέλεις, είτε αυτό είναι μπικίνι είτε παραδοσιακή στολή.”

3

Οι αεροσυνοδοί είναι επίσης και μοντέλα για ημερολόγια.

4

Χάρη στην ιδέα με τις αεροσυνοδούς που είναι ντυμένες με μπικίνι, η VietJet μπόρεσε να πάρει το 30% της αγοράς και συνεχίζει να αναπτύσσεται. Δεν θα ήταν καθόλου περίεργο, αν συνεχίσει να αναπτύσσεται, να μπορεί να ανταγωνισθεί επάξια την Vietnam Airlines, τον εθνικό αερομεταφορέα. Ίσως, χρειαστεί να προσθέσουν και άλλες πτήσεις.

Η Thao αναμένεται να κερδίσει 1,37 δισεκατομμύρια δολάρια, όταν η εταιρία της γίνει δημόσια.

5

Η Thao επίσης ανέφερε: “Δεν μας ενοχλεί αν οι άνθρωποι συσχετίσουν την εταιρία με τα μπικίνι. Αν αυτό κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους, τότε είμαστε και εμείς χαρούμενοι.”

6

Η VietJet έγινε δημοφιλής χάρη στις αεροσυνοδούς που φορούσαν μπικίνι στις πτήσεις με προορισμό κάποιο παραθαλάσσιο μέρος και επίσης φωτογραφίζονταν για ημερολόγια με την ίδια στολή. Σύμφωνα με την Thao, φορώντας μπικίνι, το προσωπικό στέλνει μηνύματα στην συντηρητική κουλτούρα του Βιετνάμ.

Η Thao επίσης ανέφερε: “Έχεις το δικαίωμα να φοράς ό,τι θέλεις, είτε πρόκειται για μπικίνι είτε πρόκειται για παραδοσιακή στολή. Δεν μας πειράζει, αν μας συσχετίζουν με τα μπικίνι. Αν οι άνθρωποι είναι χαρούμενοι, είμαστε και εμείς χαρούμενοι.”

Ακολουθήστε μας στο facebook: