Αυτή η γυναίκα παίρνει την απόλυτη εκδίκηση από τον πρώην της που τη χώρισε γιατί είχε πάρει βάρος!

January 13, 2016 1:46 PM
More videos

Μια κοπέλα που πρόσφατα τη χώρισε ο πρώην σύντροφός της έκανε κάτι… υπερβολικό για να πάρει εκδίκηση.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η γυναίκα από την πόλη Zhengzhou της Κίνας ανέβασε σε κινέζικο κοινωνικό δίκτυο μια σέλφι κρατώντας μια μπάρα σαπουνιού φτιαγμένη από το ίδιο της το… λίπος, αφού έκανε λιποαναρρόφηση. Το σαπούνι αυτό είχε σκοπό να το στείλει στον πρώην φίλο της…

Αφού εκείνος τη χώρισε γιατί ήταν υπέρβαρη!

xiao3

Σύμφωνα με την People’s Daily Online, η γυναίκα με το ψευδώνυμο “Η Xiao Xiao αγαπά την ομορφιά και το φαγητό” μετά το χωρισμό αποφάσισε να προχωρήσει σε χειρουργική αφαίρεση λίπους από το σώμα της. Έτσι, της φάνηκε δίκαιο να στείλει ως δώρο εκδίκησης το σαπούνι για να το χρησιμοποιήσει ο πρώην της και η οικογένειά του.

xiao2
Η γυναίκα ανέβασε στο Weibo (κάτι σαν το Twitter της Κίνας) το εξής κείμενο:

“Yang Xiaolei, θυμάσαι πέρσι στο φεστιβάλ της άνοιξης;

Αφού δεν μπορώ πια να σε συνοδεύσω, έφτιαξα ένα σαπούνι με το λίπος μου για να το χρησιμοποιήσει η μητέρα σου. Το φεστιβάλ της άνοιξης είναι η κατάλληλη περίοδος για να δώσεις ένα τέτοιο δώρο σε όλους αυτούς τους “μικρούς” άντρες που κρίνουν μια γυναίκα από την εμφάνισή τους.”

 

xiao1

Το κείμενό της έλαβε ποικίλες αντιδράσεις από τους χρήστες του Weibo, ένας μάλιστα από αυτούς είπε “Πιστεύω ότι μπορείς να βρεις καλύτερους συντρόφους και να αφήσεις αυτόν να πάει στο διάλο”.

Ίσως τελικά ο πρώην τη χώρισε γιατί ήταν εκείνη είχε όντως λαλήσει; (για να πάρει τέτοια εκδίκηση;). Απλά μια σκέψη.

 

 

via

Ακολουθήστε μας στο facebook: