Αυτή η γυναίκα έφτιαξε μόνη της το νυφικό της με μόλις 30 δολάρια!

24 Φεβρουαρίου, 2016 6:33 ΜΜ
More videos

Η Chris Krneta μοιράστηκε με τον κόσμο την απίστευτη ιστορία που αναμφίβολα θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για πολλούς. Καθημερινά η Krneta έκανε μια διαδρομή 50 λεπτών με το λεωφορείο για να πάει στην δουλειά της. Κατά την διάρκεια της διαδρομής αντί να παίζει με το κινητό της ή να ακούει μουσική, αποφάσισε να αξιοποιήσει αυτά τα 50 λεπτά με έναν πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Μόλις πέντε μήνες πριν από το γάμο της η Krneta αποφάσισε να πλέξει μόνη της το νυφικό της. Ήταν ο τρόπος της για να τιμήσει την γιαγιά της, που της έμαθε να πλέκει και να εξοικονομήσει χρήματα. Οι περισσότερες νύφες ξοδεύουν μια μικρή περιουσία για το νυφικό τους. Η Krneta χρειάστηκε μόλις 30 δολάρια για όλα τα υλικά, συμπεριλαμβανομένης της επένδυσης. Με μόλις 50 λεπτά την ημέρα για 5 μήνες η κοπέλα κατάφερε να δημιουργήσει ένα μοναδικό και πανέμορφο νυφικό.

“Νομίζω, ότι το πιο σημαντικό που πρέπει να θυμόμαστε, αν πρόκειται να παντρευτούμε είναι ότι δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος να το κάνουμε. Ο γάμος έχει να κάνει με εσάς, τον σύντροφό σας, την οικογένειά σας και τους φίλους σας. Σίγουρα θα δώσω το νυφικό στα εγγόνια, αν το θέλουν”, δήλωσε στο περιοδικό Seattle.

Screen-Shot-2016-02-23-at-11.02.39-AM

“Έπλεξα το δαντελένιο νυφικό μου στην διαδρομή προς την δουλειά μου για 5 μήνες. Έφτιαξα μόνη μου το σχέδιο του φορέματος με μια ευρέως χρησιμοποιούμενη βελόνα.”

Screen-Shot-2016-02-23-at-11.05.53-AM

“Το φόρεμα ήταν σχεδόν δωρεάν, αφού δεν ξόδεψα πολλά χρήματα γι’ αυτό (30 δολάρια για όλα τα υλικά συμπεριλαμβανομένου του υφάσματος για την επένδυση) και δεν αφιέρωσα επιπλέον χρόνο.”

Screen-Shot-2016-02-23-at-11.05.48-AM

“Ο χρόνος που ξόδευα για να πάω στην δουλειά μου δεν μου χρησίμευε σε κάτι άλλο έτσι και αλλιώς. Το φόρεμα πλένεται στο πλυντήριο, δεν κάνει ζάρες και δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα. Σκοπεύω να το φορέσω με διαφορετικούς τρόπους, αλλάζοντας το χρώμα του υφάσματος της επένδυσης.”

Και όλα αυτά μέσα σε 5 μήνες και μόλις 30 δολάρια. Δείτε πόσο εκθαμβωτική ήταν την πιο σημαντική μέρα της ζωής της. Τελικά άξιζε τον κόπο!

Screen-Shot-2016-02-23-at-11.05.42-AM
Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο

Ακολουθήστε μας στο facebook: