Αυτή η γυναίκα δείχνει με περηφάνια το σημάδι της γέννησής της που έκρυβε για χρόνια.

December 16, 2015 5:18 PM
More videos

Η ομορφιά βρίσκεται σε όλα τα μεγέθη, τα χρώματα και τις ηλικίες.

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλές προσπάθειες από αρκετά γενναίους ανθρώπους, ώστε να αγκαλιάσουν και να αγαπήσουν την δική τους ξεχωριστή ομορφιά, άσχετα από το πρότυπα που επιβάλλει η κοινωνία.

Οι άνθρωποι αυτοί έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να ενθαρρύνουν άλλους ανθρώπους, που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την εικόνα τους.

Πρόσφατα, μια νέα γυναίκα από την Αγγλία μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες της, αποκαλύπτοντας το μεγάλο και κόκκινο εκ γενετής σημάδι, που έχει στο πρόσωπό της.

Η Lexxie Harford αποφάσισε, ότι δεν θέλει πλέον να κρύβει με μέικ απ το σημάδι της και έγραψε κάποια πολύ ενθαρρυντικά λόγια γι’ αυτό.

“Πολλοί άνθρωποι είναι περίεργοι και πολλοί άνθρωποι με εκ γενετής σημάδια τα καλύπτουν. Για τον λόγο αυτό θέλω να δείξω να το δικό μου σημάδι, για να αυξήσω την ευαισθητοποίηση του κόσμου”, έγραψε η ίδια.

Η Lexxie Harford, 23 ετών, συνειδητοποίησε για πρώτη φορά, ότι είναι διαφορετική από τα άλλα παιδιά, όταν ήταν μόλις 9 ετών.

woman-1-600x800

Γεννήθηκε με ένα μεγάλο και κόκκινο σημάδι στο πρόσωπό της, που καλύπτει μεγάλο τμήμα του δεξιού τμήματος του προσώπου.

Για χρόνια η Lexxie κάλυπτε το σημάδι της με μέικ απ.

woman-2

Αποφοιτώντας από το πανεπιστήμιο η νεαρή κοπέλα, ένιωσε, ότι ήταν έτοιμη να σταματήσει να κρύβεται και να αποκαλύψει το σημάδι της.

cbsI4lU

Για πρώτη φορά στην ζωή της ήταν έτοιμη να αγαπήσει την φυσική ομορφιά της.

woman-3-600x1041

Πρόσφατα, της ζητήθηκε να εμφανιστεί στην εκπομπή της Βρετανική τηλεόρασης “Too ugly to love;”

Η εκπομπή παρουσιάζει ανθρώπους με “αναπηρίες” ή “ιατρικό ιστορικό”, που ψάχνουν την αγάπη.

woman-4-600x808

Η νεαρή κοπέλα απέρριψε κατευθείαν την πρόταση.

Για να εξηγήσει τον λόγο, που απέρριψε την πρόταση ανήρτησε κάποιες φωτογραφίες του εαυτού της στο διαδίκτυο.

“Αν οι άνθρωποι, που έχουν εκ γενετής σημάδια, αποδέχονταν τον εαυτό τους δεν θα πήγαιναν σε μια τέτοια εκπομπή. Θα προσπαθούσα να κάνω αυτόν τον άνθρωπο να δει διαφορετικά τον εαυτό του”, ανέφερε.

woman-5-600x799

Οι φωτογραφίες που ανέβασε έγιναν αμέσως viral και έχουν αποσπάσει πάνω από 100,000 likes. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εξέφρασαν την υποστήριξή τους και τον θαυμασμό τους για αυτήν της πράξη.

“Ανέκαθεν ήθελα να δείξω το σημάδι μου στον κόσμο και να έχω μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μαζί, για να μου κάνουν πολλές ερωτήσεις. Καταλαβαίνω απόλυτα τους ανθρώπους, που θέλουν να τα κρύβουν ή ντρέπονται για αυτά”, είπε.

H5u2kuN

Η μόνη ευχή της Lexxie είναι να αντιμετωπίσουν επιτέλους οι άνθρωποι τις ανασφάλειες που έχουν λόγω των σημαδιών τους και να τους λυθούν όλες οι απορίες γύρω από τα εκ γενετής σημάδια.

Στο παρελθόν πολλοί είχαν μπερδέψει το σημάδι της με μώλωπα, και μάλιστα πολλοί την ρωτούσαν αν έχει πέσει θύμα κακοποίησης στην σχέση της.

“Είμαι πολύ άνετη και δεν προσβάλλομαι εύκολα”, είπε η κοπέλα αναφερόμενη στις συχνές ερωτήσεις που της κάνουν.

2EF4208B00000578-3340731-image-m-9_1448964132731

Από τότε που δημοσίευσε της φωτογραφίες της, η Lexxie έχει λάβει δεκάδες μηνύματα από μαμάδες που ανησυχούν για το πως θα αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους τα δικά τους εκ γενετής σημάδια.

Για την Lexxie το μυστικό είναι να μην αντιμετωπίζουν τα εκ γενετής σημάδια με φόβο. Αντίθετα, θα πρέπει να αισθάνονται άνετα να δείξουν σταδιακά στον κόσμο την πραγματική τους ομορφιά.

2EF4208300000578-3340731-image-a-10_1448964142990
“Ξέρω, ότι μερικοί άνθρωποι κάνουν πλαστικές επεμβάσεις, για να ξεφορτωθούν το σημάδι τους και δεν θεωρώ, ότι είναι λάθος. Πρέπει να κάνεις ό,τι σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και να αγαπάς τον εαυτό σου ”, υποστηρίζει η ίδια.

Ακολουθήστε μας στο facebook: