Αυτή η γυναίκα απάτησε τον άντρα της με τον ταχυδρόμο. Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους.

16 Δεκεμβρίου, 2015 6:09 ΜΜ
More videos

Ήταν η τελευταία μέρα του συγκεκριμένου ταχυδρόμου στην δουλειά, μετά από 35 χρόνια που κουβαλούσε τα δέματα σε κάθε γειτονιά και υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Όταν έφτασε στο πρώτο σπίτι, που έπρεπε να πάει, τον χαιρέτησε όλη η οικογένεια και του έδωσε έναν μεγάλο φάκελο με ένα δώρο μέσα.

Στο δεύτερο σπίτι του έκαναν δώρο ένα κουτί με ακριβά πούρα.

Στο τρίτο σπίτι του έκαναν δώρο ένα πακέτο με καταπληκτικά δολώματα ψαρέματος.

Στο τέταρτο σπίτι συνάντησε μια πανέμορφη γυναίκα με ένα πολύ αποκαλυπτικό νυχτικό. Τον πήρε από το χέρι, τον έβαλε μέσα στο σπίτι, αφού πρώτα έκλεισε την πόρτα πίσω της και τον οδήγησε στο δωμάτιό της, όπου έκαναν έρωτα και πραγματοποίησε κάθε φαντασίωσή του. Όταν τέλειωσαν, πήγαν στην κουζίνα και εκείνη του έφτιαξε το πιο όμορφο και χορταστικό πρωινό: αυγά, πατάτες, ζαμπόν, λουκάνικα, τηγανίτες και φρέσκο χυμό.

Όταν είδε, ότι ήταν πραγματικά χορτασμένος και χαρούμενος του έφτιαξε και μια κούπα με καφέ. Καθώς του έριχνε τον καφέ στην κούπα εκείνος παρατήρησε ένα δολάριο να προεξέχει από την κούπα του καφέ.

“Πραγματικά, ήταν υπέροχο αυτό που έκανες και δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω, αλλά το δολάριο για ποιόν είναι;”

“Λοιπόν”, είπε εκείνη, “χθες είπα στον άντρα μου, ότι σήμερα θα ήταν η τελευταία μέρα σου στην δουλειά και ότι θα έπρεπε να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο για σένα. Τον ρώτησα τι να σου δώσω.” Τότε, ο άντρας μου είπε: “Γάμησέ τον, μωρέ, δώστου ένα δολάριο.”

Μετά η γυναίκα είπε: “Το πρωινό ήταν δική μου ιδέα!”