Αυτός ο γάτος βγάζει σέλφι μαζί με την παρέα του και είναι πολύ καλύτερες από τις δικές σου

16 Ιανουαρίου, 2016 7:38 ΜΜ
More videos

Ο Manny είναι ένας γάτος που λατρεύει να βγάζει selfies φωτογραφίες ή έστω να αγγίζει την GoPro κάμερα του αφεντικού του. Σύμφωνα με το χρήστη @yoremahm του Instagram, ο Manny έμαθε να χρησιμοποιεί την κάμερα κατά τύχη, όταν την άγγιξε κατά λάθος στη διάρκεια μιας φωτογράφισης. Πλέον, οι φωτογραφίες που βγάζει ο γάτος κάνουν αίσθηση στον κόσμο του ίντερνετ και έχουν μεγάλη απήχηση.

«Αυτός ο γάτος μοιάζει να είναι το αφεντικό των σκύλων» είπε ο χρήστης @yoremahm στη σελίδα Love Meow αναφερόμενος στους σκύλους που εμφανίζονται πίσω από τον Manny σε αρκετές φωτογραφίες. Ο ίδιος και ο γάτος συναντήθηκαν τυχαία. Ο Manny εμφανίστηκε ως αδέσποτος γάτος λίγο μετά τον θάνατο του ηλικιωμένου τετράποδου που είχε ο άνδρας στο σπίτι του και από τότε είναι αχώριστοι.

Δείτε την εκπληκτική δουλειά που φαίνεται να κάνει ο έξυπνος γάτος και θα σας εντυπωσιάσει με το στυλ και το ταλέντο που διαθέτει.

Περισσότερες πληροφορίες Instagram (h/t: lovemeow)

manny-cat-takes-selfies-dogs-gopro-4 manny-cat-takes-selfies-dogs-gopro-15 manny-cat-takes-selfies-dogs-gopro-16 manny-cat-takes-selfies-dogs-gopro-14 manny-cat-takes-selfies-dogs-gopro-1 manny-cat-takes-selfies-dogs-gopro-13 manny-cat-takes-selfies-dogs-gopro-11 manny-cat-takes-selfies-dogs-gopro-9

Ακολουθήστε μας στο facebook: