Αυτοί οι δυο σεφ ανέβηκαν στην σκηνή κρατώντας τηγάνια. Όταν σήκωσαν τα χέρια τους; Το κοινό τους αποθέωσε!

20 Ιουνίου, 2015 2:38 ΠΜ
More videos

Με την εμφάνιση τόσων διαγωνισμών για ταλέντα, έχουμε δει μέχρι τώρα σε αυτούς απίθανα πράγματα. Αλλά ένα Γαλλικό δίδυμο κωμικών,εκτελεί κάτι τελείως διαφορετικό από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα.

Κατά την διάρκεια ενός γυρίσματος για το Γαλλικό show , Le Plus Grand Cabaret Du Monde, αυτοί οι δυο άνδρες έδωσαν μια πολύ πικάντικη χορευτική εκτέλεση που έκανε το πλήθος να τρελαθεί και για πολύ καλό λόγο!

Οπλισμένοι με δυο απλά τηγάνια ο κάθε ένας, οι δυο θαρραλέοι γυμνοί άνδρες χόρεψαν εκκεντρικά φορώντας τον σκούφο του σεφ. Κατάφεραν  να μην αποκαλύψουν επίμαχα σημεία του σώματός τους, με αρκετή επιτυχία. Σίγουρα στο τέλος κάτι φάνηκε, έτσι παρακολουθήστε διακριτικά.

Κρατήσαμε την αναπνοή μας και γελάσαμε αφάνταστα. Κάποιες φιγούρες που κάνουν είναι εντυπωσιακές και προκλητικές. Δεν είναι παράξενο που το βίντεο αυτό το έχουν δει πέντε εκατομμύρια άνθρωποι. Κάνουν κάποιες επικίνδυνες φιγούρες που περιλαμβάνονται στην χορογραφία αλλά καταφέρνουν να τις κάνουν να φαίνονται ότι δεν ήταν σχεδιασμένες.

Δείτε τους για να χαμογελάσετε. (Σημείωση: Το βίντεο περιλαμβάνει εικόνες με γuμνό)

Ακολουθήστε μας στο facebook: