Αυτή η αεροσυνοδός συγκίνησε εκατομμύρια ανθρώπους με μια και μόνο ευγενική χειρονομία.

15 Δεκεμβρίου, 2015 8:20 ΜΜ
More videos

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε τώρα, οι απλές και ευγενικές χειρονομίες είναι αυτές, που αποκαθιστούν την πίστη μας στην ανθρωπότητα και μας κάνουν να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον.

Στις 8 Δεκεμβρίου η αεροσυνοδός, Fan Xuesong, εργαζόταν στην πτήση από Ζενγκζού για Χαϊνάν, στην Κίνα. Στον γεμάτο από κόσμο διάδρομο βρισκόταν ο Mr. Niu, ένας ηλικιωμένος άντρας 71 ετών, που πρόσφατα είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο.

Τότε, ήταν που η Fan αποφάσισε να παρέμβει. Αυτό που έκανε για να βοηθήσει έναν άγνωστο άντρα θα σας συγκινήσει.

“Όταν άρχισα να τον ταΐζω το βραδινό του, ο ηλικιωμένος άντρας άρχισε να κλαίει”, δήλωσε η αεροσυνοδός σε συνέντευξή της, μόλις οι φωτογραφίες έγιναν viral.

Οι ιδιαίτερα συγκινητικές φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τους υπόλοιπους επιβάτες του αεροπλάνου, οι οποίοι είχαν συγκινηθεί εξίσου.

Πριν από 2 χρόνια, ο Mr. Niu, καθηγητής φαρμακευτικής, έπαθε ένα ισχυρό εγκεφαλικό επεισόδιο, που τον άφησε μερικώς παράλυτο. Συνήθως, τον φροντίζει η γυναίκα του, αλλά δεν ήταν κατάφεραν να καθίσουν δίπλα δίπλα κατά την διάρκεια της πτήσης.

Εκείνη ακριβώς την στιγμή η Fan αποφάσισε να αναλάβει δράση και συγκίνησε απίστευτα τον ηλικιωμένο άντρα με την ευγενική της χειρονομία. Η Fan άρχισε να τον παρηγορεί, όταν είδε, ότι είχε ξεσπάσει σε δάκρυα.

Η διαδικασία ταίσματος του Mr.Niu δεν ήταν εύκολη υπόθεση, καθώς το εγκεφαλικό είχε επηρεάσει την δυνατότητά του να μασάει και να καταπίνει. Ωστόσο, η ευγένεια, η υπομονή και η καλοσύνη της Fan διευκόλυναν την διαδικασία. Αυτή η πράξη πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για όλους μας και να μας εμπνεύσει να είμαστε κάθε μέρα λιγότερο εγωιστές.

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε μας στο facebook: