Αυτή η 5χρονη παίζει τα ντραμς σαν πραγματικός επαγγελματίας!

24 Δεκεμβρίου, 2015 11:12 ΠΜ
More videos

Το να μάθεις να παίζεις ένα μουσικό όργανο δεν είναι απλή υπόθεση. Μερικοί άνθρωποι προσπαθούν για χρόνια να μάθουν κάποιες απλές νότες και δεν τα καταφέρνουν. Φαίνεται, ότι ή το έχει ή δεν το έχεις.

Σε ηλικία μόλις 5 ετών, η Eduarda Baterista, έχει μάθει να παίζει ντραμς πολύ καλύτερα από ότι πολλοί επαγγελματίες έχουν καταφέρει σε όλη την ζωή τους.

Όταν κάθεται να παίξει ντραμς είναι πραγματικά απίστευτο το πόσο καλά καταφέρνει να παίξει όλους αυτούς του περίπλοκους ρυθμούς. Ακριβώς ένα χρόνο μετά το πρώτο της μάθημα για να μάθει να παίζει ένα μουσικό όργανο, η μικρή έχει κατακτήσει τον απίστευτο συντονισμό που απαιτείται για να παίξει μαζί με αστέρες της ροκ όπως ο Van Halen.

Έχετε προσπαθήσει ποτέ να παίξετε ντραμς; Είναι πραγματικά δύσκολο να συντονίσεις τα χέρια σου με τα πόδια. Και, όμως, η Eduarda σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί. Όταν παίζει το κομμάτι “Jump” των Van Halen είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Και το καλύτερο κομμάτι; Φαίνεται στα μάτια της πόσο χαρούμενη είναι, όταν παίζει ντραμς. Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, ότι η μουσική θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην μετέπειτα ζωή της. Τα συγχαρητήριά μας στους γονείς της που ανέδειξαν το ταλέντο της και άντεξαν όλες τις πρόβες και τους θορύβους στα πρώτα στάδια της εξάσκησής της!

Απολαύστε την Eduarda στο παρακάτω βίντεο: