Αυτή η γυναίκα τα έβαλε με 3 ένοπλους ληστές και σκότωσε τον έναν.

25 Σεπτεμβρίου, 2016 3:31 ΜΜ
More videos

Αυτή η περίπτωση δεν ήταν μια απλή περίπτωση ληστείας. Οι 3 ληστές ήταν απόλυτα οπλισμένοι και πήγαν να ληστέψουν μια γυναίκα που ήταν εξίσου οπλισμένη.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 16ης Σεπτεμβρίου, τρεις ένοπλοι άντρες πιάστηκαν να μπαίνουν μέσα σε ένα σπίτι. Το υλικό από την κάμερα ασφαλείας δείχνει τρεις άντρες να μπαίνουν από την μπροστινή πόρτα ενός σπιτιού με τα πρόσωπά τους ακάλυπτα.

Αυτοί οι εγκληματίες μπορεί να ήταν οπλισμένοι, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό!

1

Οι ληστές άρχισαν να κοιτάνε τριγύρω και στην συνέχεια άναψαν τα φώτα. Φαίνονταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε προσπαθούσε να τους σταματήσει, αλλά ταυτόχρονα ήταν και λίγο μπερδεμένοι.

Ξαφνικά, εμφανίζεται μια γυναίκα, η οποία πυροβολεί έναν από αυτούς, ξαφνιάζοντάς τους. Οι ληστές ανταπέδωσαν τα πυρά, αλλά τελικά έφυγαν από το σπίτι. Η γυναίκα, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Τους καταδίωξε έξω από το σπίτι, καλώντας την ίδια στιγμή την αστυνομία.

Αυτή η ατρόμητη γυναίκα πυροβόλησε τους ληστές, μέχρι να φύγουν από το σπίτι της.

2

Η αστυνομία επιβεβαίωσε, ότι ένας από τους ληστές ήταν ο 28χρονος Αντόνιο Λικς, ο οποίος υπέκυψε στο τραύμα του.

Η γυναίκα δεν ήταν καν η ιδιοκτήτρια του σπιτιού. Ήταν μια φιλοξενούμενη που έμενε στον ξενώνα.

“Κατάλαβε τουλάχιστον 3 άντρες να μπαίνουν στο σπίτι από την μπροστινή πόρτα. Σε εκείνο το σημείο, άρχισε να πυροβολεί και πέτυχε έναν από τους ληστές. Τουλάχιστον ένας από τους άλλους δυο ληστές ανταπέδωσε τα πυρά”, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ακολουθήστε μας στο facebook: