Γυναίκα έδωσε 700 ευρώ για μια γάτα σφίγγα που τελικά ήταν απλά μια ξυρισμένη γάτα.

29 Νοεμβρίου, 2016 3:52 ΜΜ
More videos

Κάποιος εξαπατάει ανθρώπους στην Αλμπέρτα του Καναδά, πουλώντας ξυρισμένες γάτες για γάτες σφίγγες έναντι μεγάλης αμοιβής. Παρόλο που στην αρχή η γάτα έμοιαζε με γάτα σφίγγα μετά από μερικές εβδομάδες το τρίχωμα της γάτας άρχισε και πάλι να μεγαλώνει, αφήνοντας την ιδιοκτήτρια σοκαρισμένη. Όπως φάνηκε, η άτριχη γάτα δεν ήταν προϊόν εκτροφής, αλλά κακοποίησης. Οι απατεώνες κόβουν τα μουστάκια τους και χρησιμοποιούν ξυράφια ή αποτριχωτικές κρέμες πάνω σε μωρά γάτες. “Νόμιζα, ότι έκλαιγε γιατί ήθελε την μαμά του, αλλά μάλλον πόναγε πολύ”, ανέφερε η Τζόαν Ντικ, μια από τις γυναίκες που έδωσε 700 ευρώ για μια γάτα σφίγγα.

“Στην αρχή, η γάτα φαινόταν σαν γάτα σφίγγα, γιατί ήταν πολύ αδύνατος και το πρόσωπό του ήταν πολύ τριγωνικό”, ανέφερε η Τζόαν, όταν είδε για πρώτη φορά τον γάτο της.

Αργότερα, η Τζόαν είδε, ότι ο καινούργιος γάτος, ο Βλαντ, δεν τα πήγαινε καλά με την άλλη γάτα σφίγγα της και τον πούλησε σε μια άλλη γυναίκα. “Τις επόμενες μέρες εκείνη και εγώ μιλούσαμε για τον Βλαντ, γιατί δεν μπορούσε να ηρεμήσει. Όταν τον πήγε στον κτηνίατρο, διαπίστωσε, ότι τα κοψίματα στο δέρμα οφείλονται σε ξυραφάκι ή αποτριχωτικό κερί”, ανέφερε η Ντικ.

Ευτυχώς, σήμερα ο Βλαντ είναι καλά και ζει ακόμα με την γυναίκα που τον αγόρασε από την Τζόαν.

Κάποιος στην Αλμπέρτα εξαπατάει ανθρώπους, πουλώντας τους ξυρισμένες γάτες για γάτες σφίγγες.

1

Το τρίχωμα της γάτας άρχισε να μεγαλώνει λίγες εβδομάδες αργότερα, αφήνοντας την ιδιοκτήτρια σοκαρισμένη.

2

“Νόμιζα, ότι έκλαιγε επειδή ήθελε την μαμά του, αλλά μάλλον έκλαιγε επειδή πονούσε πολύ.”

3

Από τις γάτες είχαν αφαιρεθεί τα μουστάκια και το τρίχωμα με ξυραφάκι ή αποτριχωτικές ταινίες.

4

Μια από τις γάτες τραυματίστηκε τόσο πολύ κατά την αφαίρεση του τριχώματος, που παραλίγο να χρειαστεί να ακρωτηριαστεί η ουρά του.

5

Η Σίλα Μπασταράζ, ένα από τα θύματα των απατεώνων, αγόρασε την μαύρη γάτα, θεωρώντας ότι είναι γάτα σφίγγα, για 700 ευρώ.

6

[cbcnews]

Ακολουθήστε μας στο facebook: