Αυτή η γυναίκα έχει επισκεφτεί όλες τις χώρες του κόσμου μέσα σε 15 μήνες!

29 Οκτωβρίου, 2016 2:46 ΠΜ
More videos

Αυτή  γυναίκα που της αρέσει να ταξιδεύει, ελπίζει να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες, με το να γίνει η γρηγορότερη γυναίκα που θα ταξιδέψει σε όλες τις 196 χώρες του κόσμου.

Η 27χρονη Κάσι Ντε Πεκόλ από την Ουάσιγκτον ξεκίνησε το ταξίδι της τον Ιούλιο του 2015 και τώρα πλησιάζει στο τέλος της επικής αποστολής της να επισκεφθείτε όλα τα 193 κυρίαρχα έθνη συν της Ταϊβάν, του Κοσσυφοπεδίου και της Παλαιστίνης.

Μέχρι στιγμής, η ατρόμητη γυναίκα έχει επισκεφθεί 180 χώρες και έχει πάρει πάνω από 254 πτήσεις σε μόλις 15 μήνες. Της έχουν απομείνει περίπου 45 μέρες για να ολοκληρώσει την αποστολή της.

Η 27χρονη Κάσι ντε Πεκόλ από την Ουάσιγκτον ξεκίνησε το ταξίδι της τον Ιούλιο του 2015 και τώρα πλησιάζει στο τέλος της επικής αποστολής της να επισκεφθείτε όλες τις χώρες του κόσμου.

1

Έχοντας πάθος με τα ταξίδια, η ξανθιά καλλονή ξεκίνησε να σχεδιάζει το ταξίδι της ζωής της στα 25α γενέθλιά της.

2

“Από το σχολείο είχα την περιέργεια να επισκεφθώ κάθε χώρα του κόσμου, να μάθω περισσότερα για την κάθε κουλτούρα και την θρησκεία της κάθε χώρας”, εξηγεί η Κάσι.

Μέχρι στιγμής έχει επισκεφθεί 180 χώρες και έχει πάρει 254 πτήσεις. Της απομένουν ακόμα 26 πτήσεις και 45 μέρες για να ολοκληρώσει την περιπέτειά της.

3

Υπολογίζεται, ότι μέχρι τώρα χρειάστηκε 198.000 δολάρια για τα ταξίδια. Κάποιοι χορηγοί την έχουν βοηθήσει με τα έξοδα των ταξιδιών της. Εδώ είναι στο Μπαλί στην Ινδονησία.

4

Οι χορηγοί της έχουν συμβάλει στην δημιουργία ενός εκπαιδευτικού ντοκιμαντέρ, στο οποίο η Κάσι προωθεί τα βιώσιμα ταξίδια.

5

“Ήθελα να μάθω περισσότερα για την καταγωγή των ανθρώπων και ειδικά της οικογένειάς μου, που κατάγεται από την Ευρώπη. Αναρωτιόμουν τι υπήρχε έξω από την Βόρεια Αμερική. Είναι όντως η Μέση Ανατολή όπως την παρουσιάζουν στις ειδήσεις; Τι είναι από κοντά ο Αμαζόνιος;”, αναφέρει η Κάσι.

Μετά από 15 μήνες στο δρόμο, η Κάσι πιστεύει, ότι ταξιδεύοντας ως μόνη γυναίκα έχει διαμορφώσει μερικές από τις εμπειρίες της. Εδώ στο νησί των Χριστουγέννων, Δημοκρατία του Κιριμπάτι.

6

Παρόλο που δεν είναι η πρώτη γυναίκα που έχει ταξιδέψει σε όλες τις χώρες του κόσμου, φαντάζεται, ότι “η αίσθηση της ολοκλήρωσης και το δέος θα είναι συναρπαστικά.”

7

Κατά μέσο όρο, περνάει από 2 έως 5 μέρες σε κάθε χώρα που επισκέπτεται.

Κατά την διάρκεια των ταξιδιών, η Κάσι έπρεπε να επιστρέφει στην Αμερική για να πάρει καινούργια διαβατήρια και ταξιδιωτικές βίζες.

39c3521600000578-3877980-paperwork_along_the_way_cassie_has_had_to_return_to_america_to_g-a-50_1477564291507

Η απίστευτη διαδρομή που ακολουθεί η Κάσι φαίνεται στον χάρτη παρακάτω.

10

“Με έχουν παρενοχλήσει και έχω βρεθεί σε άσχημες καταστάσεις, που αν ήταν ένας άντρας στην θέση μου, μάλλον δεν θα βίωνε κάτι τέτοιο.

Κάποιοι πιστεύουν, ότι μπορούν να με εκμεταλλευτούν επειδή είμαι γυναίκα, σκεπτόμενοι ότι αυτόματα είμαι και πιο αφελής. Ελπίζω, ότι θα μπορέσω να εμπνεύσω νέες γυναίκες σε όλον τον κόσμο να κυνηγήσουν τα όνειρά τους”, αναφέρει η Κάσι.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

[dailymail] [expedition196]

Ακολουθήστε μας στο facebook: