Αυτή η φωτογραφία του βρέφους που αποχαιρετάει από την ζωή τον δίδυμό του θα σας συγκινήσει.

11 Σεπτεμβρίου, 2016 5:45 ΜΜ
More videos

Τα αδέλφια μπορεί να είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους, αλλά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το δέσιμο που έχουν μεταξύ τους τα δίδυμα. Πολλές φορές, μάλιστα η σύνδεση αυτή είναι εμφανής από την μέρα που γεννιούνται.

Ο Τόμι Μπουχμέγιερ και η Μπράντι Γκουέτλερ έγιναν περήφανοι γονείς των δίδυμων αγοριών Χοκ και Μέισον στις 18 Αυγούστου. Τα δυο αγόρια γεννήθηκαν πρόωρα και είχαν διαγνωστεί με συγγενή διαφραγματοκήλη, μια σπάνια κατάσταση όπου το διάφραγμα δεν αναπτύσσεται πλήρως, γεγονός που εμποδίζει και τους πνεύμονες να αναπτυχθούν κανονικά.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, ο Χοκ υπεβλήθη σε επέμβαση. Μια μέρα πριν από την επέμβαση, ο Μέισον έδειχνε πολύ ανήσυχος, γεγονός που οδήγησε μια νοσοκόμα να ξαπλώσει τα μωρά το ένα δίπλα στο άλλο.

Τα αγόρια ήταν έξω από την μήτρα για 11 μέρες, αλλά δεν ήταν μαζί από τότε.

“Τον ξαπλώσαμε δίπλα στον αδερφό του και μόλις τον ένιωσε, άρπαξε το χέρι του και άρχισε να χαμογελάει. Οι δυο τους ήξεραν, ότι ήταν ο ένας δίπλα στον άλλον”, αναφέρει η Μπράντι.

1

Mason & Hawk / Facebook

Οι γονείς του μικρού αγοριού ζητούσαν από τους άλλους να προσευχηθούν για τον γιο τους, ελπίζοντας ότι η κατάστασή του θα βελτιωθεί μετά την επέμβαση.

Η οικογένεια του μικρού ήταν χαρούμενη,γιατί η κοιλιά του μικρού δεν ήταν τόσο πρησμένη όσο πριν από την επέμβαση.

2

Mason & Hawk / Facebook

Η συγγενής διαφραγματοκήλη είναι μια θανατηφόρα κατάσταση, αλλά όλοι ήλπιζαν, ότι με την ιατρική φροντίδα και τις προσευχές ο μικρός θα ξεπερνούσε τον κίνδυνο.

“Η όλη διαδικασία είναι πολύ επώδυνη. Οι γιατροί δεν μας δίνουν ψεύτικες ελπίδες. Ξέρουμε, ότι το ρίσκο είναι μεγάλο”, ανέφερε ο Τόμι.

3

ABC

Δυστυχώς, στις 7 Σεπτεμβρίου η οικογένεια ανακοίνωσε, ότι ο Χοκ δεν τα κατάφερε.

“Η καρδιά μας γέμισε με λύπη, όταν σήμερα το πρωί ο μικρός μας κλήθηκε να πάει κοντά στον Θεό. Πέθανε πολύ ήσυχα και ξέρουμε, ότι τώρα πια δεν υποφέρει. Παρακαλούμε δώστε μας λίγο χρόνο να θρηνήσουμε και να προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε την διαδικασία επούλωσης”, έγραψαν οι γονείς στο Facebook.

4

Mason & Hawk / Facebook

H φωτογραφία των δυο μικρών αγοριών έχει γίνει ανάρπαστη σε όλον τον κόσμο.

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε 11 μέρες μετά την γέννησή τους, αλλά ήταν η πρώτη φορά που άγγιζαν ο ένας τον άλλον. Μόλις, ο Μέισον ένιωσε τον αδερφό του, άρπαξε το χέρι του και αμέσως χαμογέλασε”, έγραψε η οικογένεια στο Facebook.

5

Mason & Hawk / Facebook
Ακολουθήστε μας στο facebook: