Αυτή η έξυπνη κουβέρτα Πρώτων Βοηθειών σώζει κυριολεκτικά ζωές

Αυγ 22, 2016 4:10 ΜΜ
More videos

Ο καθένας θα πρέπει να γνωρίζει τις βασικές πρώτες βοήθειες, αλλά λίγοι άνθρωποι μπορούν να το κάνουν πραγματικά. Βέβαιοι όλοι έχουμε δει ανθρώπους να γυρίζουν πίσω στην ζωή σε ταινίες, αλλά ξέρετε πραγματικά τι να κάνετε στην πραγματική ζωή;

Λοιπόν, αν και αυτή η  Κουβέρτα Πρώτων Βοηθειών δεν θα αντισταθμίσει την κατάλληλη εκπαίδευση για τις Πρώτες Βοήθειες, θα μπορούσε ωστόσο να βοηθήσει να σωθεί η ζωή κάποιου.

Σχεδιασμένη από το Πανεπιστήμιο Zhejiang στην Κίνα, η κουβέρτα, που κέρδισε το βραβείο Red Dot για την προκαταρκτική μελέτη το 2014, έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει σε περιπτώσεις πνιγμού.

Από το πώς να ξεμπλοκάρει αεραγωγούς μέχρι και να ελέγχει την κυκλοφορία για να διαχειριστεί σωστά η καρδιοπνευμονική ανάνηψη (CPR).  

Είναι γεμάτη χρήσιμες πληροφορίες που και ένα άτομο χωρίς τη γνώση των πρώτων βοηθειών μπορεί να τις ακολουθήσει.

Οι οδηγίες είναι καθαρά τυπωμένες μαζί με απλά διαγράμματα για να σας βοηθήσει να παρέχετε βασική βοήθεια σε κάποιον που έχει ανάγκη, μέχρι να φτάσει η ιατρική βοήθεια.

first-aid-blanket-zhejiang-university-china-4 first-aid-blanket-zhejiang-university-china-2 first-aid-blanket-zhejiang-university-china-3

Περισσότερες πληροφορίες: Ippinka | Red Dot Award

Ακολουθήστε μας στο facebook: