Αυτοί οι 9 τύποι αγκαλιών αποκαλύπτουν πολλά για τον χαρακτήρα ενός ατόμου

29 Ιουλίου, 20177:57 ΜΜ
More videos

Δεν είναι κάθε άντρας σε θέση να εκφράσει τα συναισθήματά του λεκτικά. Ευτυχώς, υπάρχει η γλώσσα του σώματος, που μπορεί να μας βοηθήσει.

Δείτε παρακάτω τι σημαίνει το κάθε είδος αγκαλιάς για τη σχέση σας.

1. Αγκαλιά από πίσω

Μια δυνατή αγκαλιά από πίσω, σημαίνει ότι αυτός που σας αγκαλιάζει είναι έτοιμος να σας προστατεύσει από όλες τις δυσκολίες και δεν φοβάται να αναλάβει τις ευθύνες. Είναι ένας πραγματικός ιππότης και δίπλα του σίγουρα θα μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς.

2. Πιάσιμο στη μέση

Ακόμα και αν αυτός ο άντρας δεν σας έχει εκφράσει ακόμα τα συναισθήματά του, αυτή η αγκαλιά μιλάει από μόνη της. Νιώθει ανίσχυρος μπροστά σας και θέλει να περάσει μαζί σας όσο περισσότερο χρόνο γίνεται. Αλλά προσέξτε, γιατί αυτοί οι άντρες όσο πιο γρήγορα ερωτεύονται, τόσο πιο γρήγορα τους περνάει ο έρωτας.

3. Αγκαλιά με το χέρι στην πλάτη

Αυτή η αγκαλιά είναι πιο συνηθισμένη στις φιλίες, παρά στις ερωτικές σχέσεις. Αν τώρα είστε φίλοι, είναι απίθανο να προκύψει κάτι πιο ερωτικό: ωστόσο, ο φίλος σας θα σας ακούει και θα σας υποστηρίζει. Από την άλλη, αν έχετε σχέση και συνηθίζετε να κάνετε μόνο τέτοιες αγκαλιές, θα πρέπει να μπείτε σε σκέψεις, γιατί φαίνεται πως εκείνος δεν είναι πολύ ερωτευμένος μαζί σας.

4. Αγκαλιά και κοίταγμα στα μάτια

Αν σας αγκαλιάζει απαλά και σας κοιτάζει στα μάτια, τότε μπορείτε να είστε σίγουρες για ένα πράγμα: υπάρχει μια βαθιά και ειλικρινής σύνδεση μεταξύ σας. Σας εκτιμάει πάρα πολύ και αυτό που συμβαίνει είναι πολύ σημαντικό για αυτόν. Τέτοιες σχέσεις έχουν μέλλον και τις περισσότερες φορές, πολύ ευτυχισμένο.

5. Αγκαλιά “γέφυρα”

Υπάρχει κυριολεκτικά απόσταση μεταξύ σας και η αγκαλιά από μόνη της φαίνεται βιαστική και λίγο αγενής. Ίσως, επειδή δεν νοιάζεστε πραγματικά ο ένας για τον άλλον και απλά προσποιείστε. Αλλά γιατί; Αν ο άλλος σας είναι αντιπαθής, μια απλή χειραψία είναι αρκετή. Ωστόσο, υπάρχουν εξαιρέσεις: αν πάτε σε ένα οικογενειακό τραπέζι και δείτε τον δύστροπο θείο σας, αυτή η αγκαλιά είναι πολύ βολική.

6. Αγκαλιά διαρκείας

Αυτή η αγκαλιά είναι οικεία σε όλους: είναι απαραίτητη όταν χρειαζόμαστε την αγάπη και την υποστήριξη ενός αγαπημένου μας προσώπου. Τα λόγια είναι περιττά σε αυτή την αγκαλιά. Αυτός που σας αγκαλιάζει με αυτόν τον τρόπο, είναι έτοιμος να είναι μαζί σας σε χαρές και λύπες και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

7. Αγκαλιά με το ένα χέρι

Όταν ο σύντροφός σας, σας αγκαλιάζει με αυτόν τον τρόπο, σημαίνει ότι θέλει να σας προστατεύσει από κάθε δυσκολία. Αν είστε μόνο φίλοι, τότε αυτός ο άντρας σας προσφέρει την υποστήριξη και τη βοήθειά του. Αλλά αν μια κοπέλα αγκαλιάζει ένα αγόρι με αυτόν τον τρόπο (ειδικά όταν τον αποχαιρετάει), σημαίνει ότι τον βλέπει μόνο σαν φίλο.

8. Άτακτη αγκαλιά

Αυτός ο άντρας έχει έντονη προσωπικότητα και ανυπομονεί να πάει η σχέση στο επόμενο επίπεδο. Με αυτόν τον τρόπο, δείχνει στον κόσμο ότι ανήκετε μόνο σε εκείνον και σε κανέναν άλλον. Αν η σχέση σας βρίσκεται στην αρχή και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα χέρια του, τότε δεν τρέφει πολύ βαθιά αισθήματα. Μπορεί απλά να θέλει να παίξει. Αλλά αν είστε μαζί πολύ καιρό, σημαίνει ότι σας θέλει ακόμα όπως τον πρώτο καιρό.

9. Σφιχτή αγκαλιά

Αν ένας άντρας σας αγκαλιάσει σφιχτά, πιέζοντας λίγο τη μέση σας, τότε είστε τυχερές: σας φέρεται πολύ καλά και σας εκτιμάει. Τέτοιοι άντρες είναι πολύ ειλικρινείς και ρομαντικοί και ονειρεύονται μια ευτυχισμένη οικογένεια. Επίσης, γίνονται πολύ καλοί σύζυγοι, οπότε δώστε τους παραπάνω προσοχή!

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News