Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
διάφοραΑυτή η 19χρονη κοπέλα από την Ρωσία πουλάει στο διαδίκτυο την παρθενιά...

Αυτή η 19χρονη κοπέλα από την Ρωσία πουλάει στο διαδίκτυο την παρθενιά της.

Αυτή την εποχή μπορείς να αγοράσεις κυριολεκτικά ό,τι θέλεις, αν χρησιμοποιείς το διαδίκτυο.

Δεν θέλεις να βγεις έξω και βαριέσαι να σηκώσεις το τηλέφωνο να παραγγείλεις πίτσα; Κανένα πρόβλημα. Μπορείς να παραγγείλεις μέσω του υπολογιστή σου. Αν πάλι ψάχνετε για κάτι πιο σπάνιο, δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί για όλα υπάρχουν άνθρωποι που τα προσφέρουν.

Για παράδειγμα, αυτή η κοπέλα από την Ρωσία προσφέρει κάτι αρκετά ασυνήθιστο, την παρθενιά της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Kami, αυτή η 19χρονη κοπέλα από την Ρωσία προσπαθεί να πουλήσει την παρθενιά της στο διαδίκτυο.

Η 19χρονη Λίντα υποστηρίζει, ότι μεγάλωσε σε μια “πολύ αυστηρή και θρησκευόμενη οικογένεια.”

1

Η διαφήμισή της γράφει:

“Γεια σας! Με λένε Λίντα και έχω γεννηθεί σε μια μικρή πόλη της Μολδαβίας. Μεγάλωσα μέσα σε μια πολύ αυστηρή και θρησκευόμενη οικογένεια. Οι γονείς μου με έμαθαν να είμαι ευγενική και ειλικρινής με τους ανθρώπους γύρω μου και τους ευχαριστώ για αυτό.”

2

“Πήγαινα στην εκκλησία, έχω διαβάσει την Βίβλο και ήμουν μέλος της χορωδίας της εκκλησίας. Μου αρέσει πολύ να τραγουδάω. Όλοι μου λένε, ότι έχω ωραία φωνή. Μου άρεσε αυτή η ζωή, παρόλο που είχα πολλούς περιορισμούς, όπως ότι δεν μπορούσα να βγαίνω ραντεβού με αγόρια ή να πηγαίνω σε κλαμπ. Άσχετα από αυτά ήμουν ευτυχισμένη.”

Τώρα σπουδάζει για να γίνει δασκάλα και ταυτόχρονα εργάζεται ως νταντά.

3

“Καθώς περνούσε ο χρόνος άρχισα να σκέφτομαι για το μέλλον μου: τι θέλω να σπουδάσω, που θέλω να ζήσω και τι δουλειά θέλω να κάνω. Μετά από συζητήσεις με τους γονείς μου, αποφάσισα να μετακομίσω στην Μόσχα. Τώρα είμαι 19 ετών και είμαι στο 2ο έτος στο πανεπιστήμιο. Θέλω να γίνω καθηγήτρια μαθηματικών. Αποφάσισα να γίνω δασκάλα, γιατί αγαπώ πολύ τα παιδιά.

Για να πληρώσω τα δίδακτρά μου, πρέπει να εργαστώ. Τώρα, εργάζομαι ως νταντά μικρών παιδιών και αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά.”

Η Λίντα ισχυρίζεται, ότι έχει όλα τα έγγραφα για να αποδείξει την παρθενιά της.

4

Τελειώνει, λέγοντας: “Αν σας ενδιαφέρει η προσφορά μου, σας παρακαλώ γράψτε μου. Έχω έγγραφα που επιβεβαιώνουν την παρθενιά μου.”

5

Όπως καταλαβαίνετε, δεν έχει οριστεί συγκεκριμένο ποσό για την προσφορά. Βέβαια, πολλοί είναι αυτοί που λόγω της εμφάνισής της, αμφισβητούν τα λεγόμενα της κοπέλας.

Τα πιο σημαντικά