Καναδέζες συνελήφθησαν για λαθραία εισαγωγή 23 εκ. δολαρίων κοκαΐνης στην Αυστραλία.

5 Σεπτεμβρίου, 20167:07 ΜΜ
More videos

Ο τρόπος που επιλέγει ο καθένας να χρησιμοποιήσει τα διάφορα κοινωνικά δίκτυα υποδηλώνει πολλά για την ζωή και την προσωπικότητα του καθενός.

Τώρα, οι φίλοι της 22χρονης Μελίνα Ρομπεργκέ και της 28χρονης Ιζαμπέλ Λαγκάς δεν θα αναρωτιούνται πια που βρίσκουν οι φίλες τους χρήματα για την πολυτελή ζωή που έκαναν.

Πρόσφατα, οι δυο γυναίκες συνελήφθησαν από τις Αρχές, καθώς προσπαθούσαν να εισάγουν στην Αυστραλία 95 κιλά κοκαΐνης, αξίας 23 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η 22χρονη Μελίνα Ρομπεργκέ και η 28χρονη Ιζαμπέλ Λαγκάς συνελήφθησαν για λαθραία εισαγωγή κοκαΐνης στην Αυστραλία.

1

Instagram

Οι δυο κοπέλες ταξίδευαν με το κρουαζιερόπλοιο “MS Sea Princess”, το οποίο είχε χωρητικότητα 2000 επιβατών και προσέφερε πολυτελή ταξίδια σε όλον τον κόσμο. Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν από τις Αρχές της Αυστραλίας με την βοήθεια σκυλιών.

Λέγεται, ότι αυτή ήταν μια από τις μεγαλύτερες κατασχέσεις ναρκωτικών στην ιστορία της Αυστραλίας.

Οι δυο φίλες κουβαλούσαν 95 κιλά κοκαΐνης, αξίας 23 εκατομμυρίων δολαρίων.

2

Instagram

Λέγεται, ότι αυτή ήταν η μεγαλύτερη κατάσχεση ναρκωτικών στην ιστορία της Αυστραλίας.

3

Instagram

Οι δυο κοπέλες αναμένεται να εμφανιστούν σύντομα στο δικαστήριο και μόλις καταδικαστούν για λαθρεμπόριο ναρκωτικών κατά πάσα πιθανότητα θα καταδικαστούν σε ισόβια κάθειρξη.

Στο μεταξύ, οι δυο κοπέλες κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέπτονταν, όπως η Κολομβία, το Περού, το Εκουαδόρ και οι ΗΠΑ.

Πριν την σύλληψή τους, οι δυο κοπέλες μοιράζονταν πολλές από τις πολυτελείς διακοπές τους με τους φίλους τους στο Instagram.

4

Instagram

5

Instagram

Ο Κλάιβ Μάρεϊ, διοικητής των συνόρων της Αυστραλίας, δήλωσε, ότι η υπηρεσία του συνεργάστηκε στενά με τις Αρχές του Καναδά και των ΗΠΑ για την εξάρθρωση των λαθρεμπόρων:

“Αυτό το περιστατικό θα πρέπει να στείλει το μήνυμα σε όλες αυτές τις οργανώσεις, ότι οι Αρχές της Αυστραλίας γνωρίζουν όλες τις πιθανές διόδους παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών και συνεργάζονται με διεθνείς υπηρεσίες για να τους σταματήσει.”

Οι δυο φίλες απολάμβαναν πολυτελείς διακοπές στην Κολομβία, το Εκουαδόρ, το Περού και την Αμερική.

6

Instagram

7

Instagram

Σύντομα αναμένεται η εμφάνισή τους στο δικαστήριο, στο οποίο ενδέχεται να αντιμετωπίσουν την ισόβια κάθειρξη.

8

Instagram
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News