Αυτές είναι οι πιο όμορφες αμαζόνες της αστυνομίας παγκοσμίως! Βρέθηκαν στην Κρήτη και τράβηξαν επάνω τους όλα τα βλέμματα!

8 Οκτωβρίου, 2014 11:01 ΜΜ
More videos

Λαμπερές άκρως εντυπωσιακές και αφοσιωμένες στο καθήκον βρέθηκαν στο Ηράκλειο και τράβηξαν επάνω τους όλα τα βλέμματα.

Με την παρουσία τους και τον «αέρα» τους οι αστυνομικίνες από όλο τον κόσμο κατάφεραν να… μαγέψουν το Ηράκλειο, έστω και για λίγες μέρες όσο, δηλαδή διήρκησε το συνέδριο.

Οι αστυνομικίνες που επισκέφθηκαν το Ηράκλειο, σύμφωνα με το cretepost, μετείχαν στην Συνδιάσκεψη Γυναικών Αστυνομικών του Κόσμου που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του Οκτώβρη και εντυπωσίασαν με την ομορφιά τους, καταφέρνοντας να γίνουν πόλος έλξης για όλους.

Θέμα της συνδιάσκεψης ήταν: «Η γυναίκα αστυνομικός και οι σύγχρονες προκλήσεις. Ανάδειξη της κοινωνικής προσφοράς μέσω της Ι.Ρ.Α.».

Σημειώνεται ότι από την 1η Οκτώβρη ως τις 5 του μήνα, βρέθηκαν στο Ηρακλειο, γυναίκες αστυνομικινες από 62 χώρες του κόσμου, οι οποίες παρακολούθησαν τη συνδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Χερσόνησο.

Τη συνδιάσκεψη οργάνωσε η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (παράρτημα Ηρακλείου).

diaforetiko.gr : pol1 Αυτές είναι οι πιο όμορφες αμαζόνες της αστυνομίας παγκοσμίως! Βρέθηκαν στην Κρήτη και τράβηξαν επάνω τους όλα τα βλέμματα. !!!

diaforetiko.gr : pol2 Αυτές είναι οι πιο όμορφες αμαζόνες της αστυνομίας παγκοσμίως! Βρέθηκαν στην Κρήτη και τράβηξαν επάνω τους όλα τα βλέμματα. !!!

diaforetiko.gr : pol3 Αυτές είναι οι πιο όμορφες αμαζόνες της αστυνομίας παγκοσμίως! Βρέθηκαν στην Κρήτη και τράβηξαν επάνω τους όλα τα βλέμματα. !!!

diaforetiko.gr : pol4 Αυτές είναι οι πιο όμορφες αμαζόνες της αστυνομίας παγκοσμίως! Βρέθηκαν στην Κρήτη και τράβηξαν επάνω τους όλα τα βλέμματα. !!!

diaforetiko.gr : pol5 Αυτές είναι οι πιο όμορφες αμαζόνες της αστυνομίας παγκοσμίως! Βρέθηκαν στην Κρήτη και τράβηξαν επάνω τους όλα τα βλέμματα. !!!

Πηγή