Αυτές είναι οι 25 πολυεθνικές με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

26 Οκτωβρίου, 2014 2:40 ΠΜ
More videos

Το εργασιακό περιβάλλον είναι ίσως από τα πιο σημαντικά ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει καθημερινά κάθε εργαζόμενος.

Πλέον πολλές εταιρείες και ειδικά οι πολυεθνικές δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στο περιβάλλον που προσφέρουν στους εργαζομένους τους, αφού με αυτόν τον τρόπο τους δίνουν τη δυνατότητα να εργαστούν καλύτερα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Great Place to Work® ανακοίνωσε την 4η ετήσια διεθνή λίστα World’s Best Multinational Workplaces, των πολευθνικών εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Στην πρώτη τριάδα βρίσκονται η Google, η SAS Institute και η NetApp, ανώ ανάμεσα στις 25 που βραβεύτηκαν είναι και οι Microsoft, Diageo, MARS, κάτι που οφείλουν και στις θυγατρικές τους στην Ελλάδα.

Η λίστα με τις καλύτερες πολυεθνικές «World’s Best Multinational Workplaces» στηρίζεται στα δεδομένα της έρευνας Best Workplaces που έγινε για τις επιμέρους εθνικές λίστες που συντάσσει το Great Place to Work®. Σημειώνεται ότι η SAS Institute στην Ελλάδα διακρίθηκε πρώτη στην Κατηγορία Μεγέθους 20-49 Εργαζομένων της Λίστας Best Workplaces Greece, αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στην παγκόσμια λίστα καθότι σε τοπικό επίπεδο απασχολεί λιγότερα από 50 άτομα.

Η λίστα των 25 World’s Best Multinational Workplaces

Πηγή: iefimerida.gr