Αυτές οι γάτες βλέπουν για πρώτη φορά ανεμιστήρα οροφής να γυρίζει. Δείτε την εκπληκτική αντίδρασή τους.

27 Ιουλίου, 2015 4:23 ΜΜ
More videos

Ο κόσμος μέσα από τα μάτια μιας γάτας είναι πιθανόν ένα παράξενο αλλά και όμορφο μέρος. Πρέπει να κοιτάζουν τα πράγματα μέσα στο σπίτι και να αναρωτιούνται, μα τι στο καλό είναι αυτό; Φαίνεται πως οι γάτες νομίζουν πως τα ρούχα μας είναι εκεί για να κοιμούνται επάνω τους, τα χαλιά είναι εκεί για να κάνουν την ανάγκη τους και τα φυτά για να τα δαγκώνουν.

Από τη σκοπιά τους, κοιτάζουν πάντα τα ψηλότερα τοποθετημένα έπιπλα, πάγκους, παράθυρα, πόρτες και άλλα πολλά. Έτσι δεν είναι να απορεί κανείς γιατί αρέσει στις γάτες να πηδάνε στα ψηλότερα σημεία, ώστε να μπορούν να σκανάρουν με άνεση τι συμβαίνει μέσα στο δωμάτιο.

Όταν οι άνθρωποι φέρνουν στο σπίτι νέα αντικείμενα οι γάτες πρέπει να πάνε να τα μυρίσουν και να τα εξερευνήσουν όλα. Όπως για παράδειγμα με τα κουτιά που μπαίνουν μέσα στο σπίτι.

Τα κουτιά είναι τα αγαπημένα τους και ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν όταν δουν ένα. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν κάποια αντικείμενα μέσα στο σπίτι που κάποιες φορές τις σοκάρουν και τις εντυπωσιάζουν!

Ακριβώς όπως σοκαρίστηκαν και εντυπωσιάστηκαν οι δυο πανέμορφες γάτες στο παρακάτω βίντεο όταν είδαν για πρώτη φορά τον ανεμιστήρα οροφής του σπιτιού να γυρίζει. Το ακίνητο μέχρι τότε αντικείμενο πήρε ζωή και άρχισε να περιστρέφεται με αποτέλεσμα οι γάτες να σαστίσουν! Το κοιτάζουν εκστασιασμένες και σηκώνουν τις πατούσες τους για να το φτάσουν.

Δείτε την εκπληκτική αντίδρασή τους παρακάτω και παρακαλούμε κοινοποιήστε τα υπέροχα αυτά πλάσματα!