Αυτές οι διάσημες γυναίκες βγάζουν περισσότερα χρήματα από τους άνδρες τους!

25 Φεβρουαρίου, 2015 12:30 ΠΜ
More videos

Τη σήμερον ημέρα, οι γυναίκες σύζυγοι όχι απλά ανταγωνίζονται επί ίσοις όροις τους συζύγους τους σε ό,τι αφορά την επίτευξη κοινωνικής επιτυχίας, αλλά συχνά τους ξεπερνούν κιόλας.

Αυτό, πάντως, καταφέρνουν να το κάνουν χωρίς να επιβαρύνουν την οικογενειακή τους ευτυχία.

Οι διασημότητες που ακολουθούν, έχουν καταφέρει λοιπόν και να βγάζουν περισσότερα από τους συζύγους τους, αλλά και να διατηρούν την οικογενειακή τους γαλήνη, χωρίς ζήλιες, αισθήματα κατωτερότητας και ανταγωνισμούς.

1. Η Beyonce και ο άνδρας της Jay-Z δεν είναι μόνο ένα όμορφο ζευγάρι, αλλά και το πι ακριβοπληρωμένο στον πλανήτη.

beyonce

Στις περιοδείες και σε διάφορες προωθητικές ενέργειες, η Beyonce κερδίζει κατά κράτος τον σύζυγό τη.

Στους τραπεζικούς τηες λογαριασμούς υπάρχουν περί τα 87 εκατ. δολάρια, έναντι 40 εκατ. για τον Jay Z, ο οποίος, σημειωτέον, είναι και ιδιοκτήτης εταιρείας δίσκων

2. Το πιο επιτυχημένο μοντέλο στον κόσμο, η Gisele Bundchen, κερδίζει ερισσότερα αό τον άνδρα της, τον παίκτη ποδοσφαίρου, Tom Brady: 45 εκατ. δολάρια έναντι 27 εκατ. δολαρίων.

gizelle

3. Η Mariah Carey υπέγραψε συμβόλαιο με το “American Idol”, που της αποφέρει το ποσό ρεκόρ των 520 εκατ. τον χρόνο. Η όμορφη τραγουδίστρια έγινε έτσι το πιο ακριβοπληρωμένο μέλος κριτικής επιτροπής σε ρεάλιτι σόου. Ο σύζυγός της, ο Αμερικανός ηθοποιός και ράπερ Nick Cannon, συνεισφέρει στον οικογενειακό “κορβανά” το “ταπεινό” ποσό των 25 εκατ. δολ.

carey

4. Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie έχουν από κοινού κέρδη ύψους 50 εκατ. δολαρίων και κατέχουν την τρίτη θέση στη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα ζευγάρια. Τα 30 εκατ. δολ. εξ αυτών τα έχει φέρει η Jolie.

jolie

5. Το 2009, το εισόδημα της Aniston, σύμφωνα με το Forbes, ήταν περίπου 20 εκατ. δολάρια. Την υψηλότερη αμοιβή την έλαβε για την ταινία “The Break-Up” (8 εκατ.) και για το “Rumor Has It” (8 εκατ.). Επίσης, κάθε χρόνο λαμβάνει παχυλές αμοιβές από διαφημιστικά. Ο άνδρας της, Justin Theroux, γράφει σενάρια για διάσημες ταινίες, όπως το “Iron Man – 2″ και κερδίζει λιγότερα αό τη γυναίκα του.

aniston

6. Η Nicole Kidman έχει την πρώτη θέση στη λίστα με τις ηθοποιούς των οποίων οι αμοιβές είναι παράλογα υψηλές. Η αμοιβή της Nicole αγγίζει τα 17 εκατ. δολ. ανά ταινία. Στο μεταξύ, ο σύζυγος της ηθοποιού, ο τραγουδιστής της κάντρι, Keith Urban, κερδίζει περί τα 500.000 δολ. γαι κάθε συναυλία.

kidman

7. Για το τέλος, η γυναίκα που για πολλούς θεωρείται ότι είναι η καλύτερη ηθοποιός της γενιάς της, η Meryl Streep, η οποία έχει κερδίσει τρεις φορές το βραβείο Όσκαρ. Σήμερα, λαμβάνει μεγάλες αμοιβές για σπουδαίους ρόλους, η πλειονότητα των οποίων έχουν περάσει στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου (σε αυτό συνέτεινε και η δική της συμμετοχή).

streep

Επί σειρά ετών, η ηθοποιός ζούσε ευτυχισμένη με τον γλύπτη, Don Gummer. Τα χρήματά της είναι αμέτρητα και το ζευγάρι συμμετέχει ενεργά σε διάφορες φιλανθρωπικές δράσεις.

Αυτό, πάντως, καταφέρνουν να το κάνουν χωρίς να επιβαρύνουν την οικογενειακή τους ευτυχία.

Οι διασημότητες που ακολουθούν, έχουν καταφέρει λοιπόν και να βγάζουν περισσότερα από τους συζύγους τους, αλλά και να διατηρούν την οικογενειακή τους γαλήνη, χωρίς ζήλιες, αισθήματα κατωτερότητας και ανταγωνισμούς.

via

Ακολουθήστε μας στο facebook: