Αυτές οι αστείες εικόνες του Κάμα Σούτρα δείχνουν τι θα πει να είσαι παντρεμένος στην πραγματικότητα

19 Απριλίου, 2016 4:27 ΜΜ
More videos

Το “Married Kama Sutra” από τους Simon Rich και Farley Katz είναι ένας ωραίος τρόπος για να δούμε την αστεία πλευρά του έγγαμου βίου και να μας υπενθυμίσει, ότι η έγγαμη ζωή είναι η καλύτερη ζωή που θα μπορούσαμε να έχουμε. Κοιτώντας τα αστεία καρτούν, θα δείτε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα με τα οποία μπορείτε να γελάσετε και ειδικά εκείνα με τα οποία ταυτίζεστε περισσότερο.

Η στάση “Σπρώξιμο.”

1

Οδηγίες: η γυναίκα προσπαθεί σκόπιμα να φτάσει όλη τη σκόνη κάτω από τον καναπέ στον οποίον κάθεται ο σύζυγός της, δείχνοντας του με αυτόν τον τρόπο, ότι και ο ίδιος θα έπρεπε να καθαρίζει.

Η στάση “Πλυντήριο Πιάτων.”

2

Η καλύτερη επιλογή και για τους δυο συντρόφους, αν σας αρέσουν οι εναλλασσόμενες θέσεις. Οδηγίες: Ο άντρας παίρνει την πρωτοβουλία να γεμίσει το πλυντήριο πιάτων. Εκείνη την στιγμή πρέπει να πάει η γυναίκα και να του πει, ότι τα κάνει όλα λάθος.

Η στάση “Καθαρός αέρας.”

3

Αυτή η στάση είναι ιδανική για ζευγάρια που είναι μαζί για πάρα πολλά χρόνια. Ο άντρας αερίζεται μπροστά στην γυναίκα του και δεν ζητάει καν συγγνώμη. Δεν συνιστάται για νεόνυμφους.

Η στάση “Συγκριτική Ανάλυση.’

4

Οδηγίες: Όταν τρώτε μαζί με κάποιο άλλο παντρεμένο ζευγάρι, ενώστε τα χέρια σας και ανταλλάξτε χαμόγελα ανωτερότητας, ενώ το άλλο ζευγάρι τσακώνετε για κάποιο πρόβλημα.

Η στάση “2+1.”

5

Κλασική στάση για τα ζευγάρια με παιδιά. Οδηγίες: Είστε στην μέση των προκαταρκτικών και ξαφνικά το παιδί σας μπαίνει μέσα φωνάζοντας, επειδή άκουσε κάποιον περίεργο θόρυβο.

Η στάση “Τρίτος τροχός.”

6

Αυτή η στάση λειτουργεί καλύτερα, αν ο άντρας έχει πάρει λίγο βάρος και νιώθει άσχημα για την εμφάνισή του. Οδηγίες: η γυναίκα δεν ζητάει την βοήθεια του άντρα της για να μετακινήσει τα έπιπλά, αλλά προσλαμβάνει κάποιον άλλον για αυτή την δουλειά. Ο τύπος βγάζει το πουκάμισό του και η γυναίκα θαυμάζει τους κοιλιακούς του.  Ο άντρας αισθάνεται σαν τραυματισμένος ιπποπόταμος.

Η στάση “Ψώνια.”

7

Οδηγίες: η γυναίκα επιμένει, ότι ο άντρας πρέπει να αγοράσει καινούργιο παντελόνι, γιατί αυτό που φοράει έχει λιώσει πάνω του και ο άντρας αντιστέκεται σωματικά να μπει μέσα στο μαγαζί.

Η στάση “Παραλίγο!”

8

Οδηγίες: Ο άντρας κλείνει το λάπτοπ του όσο πιο γρήγορα μπορεί και προσπαθεί να χαμογελάσει, ενώ η γυναίκα του μπαίνει ξαφνικά στο δωμάτιο.

Η στάση “Το παιδί είναι στην γιαγιά.”

9

Οδηγίες: Αφήστε το παιδί στην γιαγιά και περάστε λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί. Ο άντρας και η γυναίκα απολαμβάνουν καλό φαγητό και καλό κρασί, πριν πάνε στο κρεβάτι…για να κοιμηθούν φυσικά.

Η στάση “Μερικές στιγμές ησυχίας.”

10

Οδηγίες: Η γυναίκα λέει, ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα ο άντρας της να περάσει το βράδυ με τους φίλους του και μόλις φεύγει, γεμίζει την μπανιέρα και κάνει ένα χαλαρωτικό μπάνιο, απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί και μερικές πολύτιμες στιγμές μοναξιάς.

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: