Αυτές οι γυναίκες είναι περήφανες για τα κιλά που πήραν και θέλουν ο κόσμος να το μάθει

8 Φεβρουαρίου, 2017 7:01 ΜΜ
More videos

Ενώ πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο σκέφτονται συνεχώς πώς να γίνουν λεπτότερες, υπάρχουν και άλλες που κάνουν ό,τι μπορούν για να πάρουν βάρος. Εμείς εντυπωσιαστήκαμε από τις ιστορίες αυτών των γυναικών, που μετρούν τα κιλά που θα αποκτήσουν και όχι αυτά που χάνουν. Παρ’ όλες τις ψυχολογικές και σωματικές δυσκολίες, έχουν μάθει να αγαπούν τον εαυτό τους όπως είναι. Σας συμβουλεύουμε να κάνετε το ίδιο.

Χέιλι Χάρις

Η Χέιλι Χάρις παραδέχεται ότι άρχισε να λιμοκτονεί για να είναι πιο κοντά στην επίτευξη της εν λόγω εύθραυστης, εξαιρετικά λεπτής, εμφάνισης, που συχνά εξιδανικεύεται για τις γυναίκες στα γυαλιστερά περιοδικά. Έκανε τον πρώτο λογαριασμό της στο Instagram όταν ήταν στο νοσοκομείο και ανάρρωνε από διατροφική διαταραχή. Η Χέιλι λέει ότι η υποστήριξη από τους οπαδούς της την βοήθησε να αντιμετωπίσει την ασθένειά της. Περνάει τώρα αρκετή ώρα στην εκστρατεία της, κατά της δημόσιας εξιδανίκευσης της λεπτότητας.

Κόρτνεϊ Μπλακ

Η Κόρτνεϊ Μπλακ ζύγιζε περίπου 45 κιλά πριν από δύο χρόνια. Εργάστηκε σαν μοντέλο φυσικής κατάστασης και ήταν πεπεισμένη ότι η ομορφιά των μυών της θα αποκαλύπτονταν μόνο αν ήταν εξαιρετικά λεπτή. Είχε μειώσει την πρόσληψη τροφής της στις 800 θερμίδες και κούρασε τον εαυτό της με την πείνα, σε σημείο που έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο. Μετά τη θεραπεία, η Κόρτνεϊ άρχισε να καταναλώνει 2.000 θερμίδες την ημέρα. Είναι τώρα μια επιτυχημένη σύμβουλος φυσικής κατάστασης.

Σάρα Ραμαντάν

Αυτή είναι η Σάρα Ραμαντάν. Η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο εικόνων είναι 2 χρόνια και 20 κιλά. Στα 18, έπασχε από κατάθλιψη και αυτό την οδήγησε στην ανορεξία. “Έζησα για πάρα πολύ καιρό ζητώντας συγνώμη για τις επιπλέον θερμίδες που χρειαζόμουν”, παραδέχεται η Σάρα. Τώρα κάνει bodybuilding και είναι πολύ ευχαριστημένη με την εμφάνισή της.

Μαργκερίτα Μπαρμπιέρι

Η Μαργκερίτα Μπαρμπιέρι εργάστηκε σαν χορεύτρια. Μετά την απόρριψή της από αρκετά κάστινγκ, θεώρησε ότι την εμπόδισε το βάρος της. Άρχισε να λιμοκτονεί κυριολεκτικά. Σαν αποτέλεσμα, το βάρος της έπεσε στα 25 κιλά. Τώρα η Μαργκερίτα αντιλαμβάνεται ότι η υγεία ενός ατόμου είναι πιο σημαντική από ο,τιδήποτε άλλο και της αρέσει το νέο σώμα της, περισσότερο από το παλιό.

Αρόοσα Νίκοναμ

Η Αρόοσα Νίκοναμ είναι μια επιτυχημένη blogger φυσικής κατάστασης και μια προσωπική εκπαιδεύτρια με μεγάλη ζήτηση. Όμως, δήλωσε στο λογαριασμό της στο Instagram: “Αγαπητό μου σώμα, με συγχωρείς που σου φέρθηκα άσχημα”. Μετά την αποφοίτησή της από το πανεπιστήμιο, η Αρόοσα, τελειομανής εκ φύσεως, αποφάσισε να κάνει δίαιτα, που τελικά μετατράπηκε σε υποσιτισμό.

Κόνι Ίνγκλις

Η Κόνι Ίνγκλις πάσχει από ανορεξία από τότε που ήταν έφηβη, δέκα χρόνια τώρα. Μερικές φορές καταφέρνει να πάρει βάρος, άλλες φορές πέφτει πίσω σε παλιές συνήθειες. Για τον λόγο αυτό, δημιούργησε η ίδια ένα λογαριασμό στο Instagram. Εδώ έχει την στήριξη από τους οπαδούς της και δημοσιεύει εμψυχωτικές εικόνες. Για παράδειγμα, φωτογραφίες από γλυκά, που η ίδια προσπαθεί να τρώει περισσότερο.

Έρικα η “Τίγρης”


Η Έρικα η “Τίγρης” έπασχε από ανορεξία και βουλιμία από την ηλικία των 16. Όπως και πολλά άλλα νεαρά κορίτσια, η ίδια θεωρούσε ότι είχε πάρα πολύ λίπος και μια μέρα σταμάτησε να τρώει. Στη συνέχεια, άρχισε να μισεί το πόσο λεπτή ήταν και προσπάθησε να κρύψει το σώμα της με φαρδιά ρούχα. Μαθαίνοντας να αντιμετωπίζει την ασθένειά της, η Έρικα ξεκίνησε τον αθλητισμό, παντρεύτηκε και σταμάτησε να ντρέπεται για το σώμα της.