Αυτά τα τέλεια τοποθετημένα προϊόντα σε σουπερμάρκετ σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν.

31 Ιανουαρίου, 2016 3:24 ΜΜ
More videos

Δεν είναι μυστικό πως τα διάφορα προϊόντα στα σουπερμάρκετ είναι τοποθετημένα στα ράφια με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζουν ελκυστικά. Τα λαμπερά μήλα, οι φωτεινές πιπεριές, το φρέσκο μαρούλι, όλα μοιάζουν όμορφα αλλά μερικές φορές οι υπάλληλοι πηγαίνουν τη δουλειά τους παραπέρα.

Οι παρακάτω εικόνες προέρχονται από το subreddit/OddlySatisfying και δείχνουν προϊόντα τέλεια και άκρως σχολαστικά τοποθετημένα  που απαθανάτισαν κάποιοι καταναλωτές από τα σουπερμάρκετ που επισκέφτηκαν.

Στην πραγματικότητα δείχνουν τόσο όμορφα που δεν θέλετε να τα καταστρέψετε.

Σίγουρα κάνουν το φαγητό να μοιάζει νοστιμότερο και επισημαίνουν πως η παρουσίαση είναι το παν και φυσικά πως δεν χρειάζεται κάτι τόσο φανταχτερό όσο ένα εντυπωσιακά στολισμένο cupcake για να δείτε την ομορφιά των τροφίμων.

Δείτε μερικά τέτοια τρόφιμα και θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση.

Φυσικά, τα εύσημα πάνε στους άγνωστους υπαλλήλους των καταστημάτων που μετέτρεψαν τα προϊόντα σε επιτεύγματα αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού.

Το Whole Foods δεν σταματά σε αυτό τον τομέα αλλά μετατρέπει κάθε τμήμα σε μια μεγάλη και βρώσιμη εγκατάσταση τέχνης.

Αυτά τα καρότα δεν είναι μόνο τέλεια στοιβαγμένα αλλά και εντυπωσιακά σε μέγεθος. Το να πάρει κανείς ένα μοιάζει τρομακτικό.

Αυτές οι φωτεινές πιπεριές είναι οργανωμένες ώστε να κάνουν ένα ουράνιο τόξο βιταμινών και γεύσης.

Αυτό έχει δημιουργηθεί σίγουρα από κάποιον που ξέρει από αρχιτεκτονική. Σήμερα τα δαμάσκηνα, αύριο ένα αξιοθέατο.

Δεν είναι μόνο τα φρούτα και τα λαχανικά. Τα συσκευασμένα τρόφιμα και τα ποτά μπορούν επίσης να οργανωθούν όπως αυτά τα δοχεία χυμού.

Μερικές φορές, οι συσκευασίες κρύβουν ένα ευχάριστο οπτικά μυστικό που δεν γνωρίζατε μέχρι τη σωστή τοποθέτησή τους.

Εκτός από την καλή οργάνωση και το μέγεθος παίζει σημαντικό ρόλο και προκαλεί δέος. Σίγουρα δεν είχατε κοιτάξει τα φασόλια με τέτοιο τρόπο ποτέ πριν.

Απλά σκεφτείτε την υλικοτεχνική υποδομή που χρειάστηκε για αυτό.

Είναι κάτι εξαιρετικά κατευναστικό στο να κοιτά κανείς αυτό το είδος της τάξεις σε ένα τόσο άτακτο κόσμο.

Ο κόσμος δεν μοιάζει λίγο ωραιότερος τώρα;

Μερικά από όλα τα παραπάνω προϊόντα είναι τοποθετημένα τόσο όμορφα που θα ένιωθε ενοχές κάποιος αν τα κατέστρεφε μετά από τόσο σκληρή δουλειά που χρειάστηκε.

Την επόμενη φορά που θα πάτε για ψώνια, δείτε πόσο όμορφα είναι όλα ακουμπισμένα. Η ομορφιά και η τάξη μπορούν να εμφανιστούν και στα πιο απίθανα μέρη. Νιώστε ευγνωμοσύνη για τους υπαλλήλους του σουπερμάρκετ. Εργάζονται σκληρά!

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: