Αυτά τα δύο τεράστια σκυλιά ίσως είναι οι μεγαλύτερες νταντάδες του κόσμου!

5 Απριλίου, 2016 11:53 ΜΜ
More videos

Ο Joshua Fisher και η γυναίκα του Bee, έχουν 3 μικρά αγοράκια. Μπορεί να ακούγεται σαν μια μεγάλη οικογένεια αλλά προσπαθούν να την μεγαλώσουν κι άλλο.

Ο Joshua ήλπιζε να αγοράσει ένα άλογο αλλά αποφάσισαν τελικά να πάρουν δύο σκυλιά. Μετά από λίγη έρευνα, το ζευγάρι αποφάσισε πως θέλει μια ράτσα που τα πάει καλά με τα παιδιά.

Ο Ralphie και ο Boss της ράτσας Newfoundland, έγιναν σύντομα μέλη της οικογένειας με τα μικρά αγόρια να έχουν αναπτύξει ένα υπέροχο αδελφικό δεσμό μαζί τους. Το να γνωρίσει κανείς τα νέα κατοικίδια στα μέλη της οικογένειας είναι ένα σημαντικό βήμα και ευτυχώς για τους Fishers, δέθηκαν αμέσως και από τότε, και οι 5 είναι αχώριστοι.

Τα όμορφα τετράποδα δεν είναι συνηθισμένα σκυλιά. Δεν είναι μόνο υπέροχοι φύλακες και φροντιστές των αγοριών αλλά έχουν και κάτι το ξεχωριστό. Μπορούν μεγαλώνοντας να φτάσουν περίπου το 1 μέτρο και 83 εκατοστά. Ευτυχώς, η οικογένεια κατέγραψε την σχέση τους με τα παιδιά τους.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες και βίντεο από την οικογένεια και τα υπέροχα κατοικίδιά τους.

Γνωρίστε τους Fishers, μια νέα, αξιολάτρευτη οικογένεια από το Long Beach της Καλιφόρνια.  Αφού τελικά δεν πήραν άλογο, αποφάσισαν να προσθέσουν στην οικογένεια 2 μεγάλα σκυλιά σε μέγεθος αρκούδας, τον Ralphie και τον Boss.

Οι Fishers επέλεξαν τετράποδα της ράτσας Newfoundlands λόγω της ηρεμίας και αξιαγάπητης φύσης τους. Εντύπωση προκαλεί πως αυτή η ράτσα μπορεί να φτάσει το 1 μέτρο και 83 εκατοστά ενώ μπορούν να ζυγίζουν περισσότερο από 122 κιλά.

Όταν είδα πρώτη φορά ένα πλήρως ανεπτυγμένο Newfoundland, έπαθαν σοκ.

«Δεν καταλάβαμε πόσο μεγάλα μπορούν να γίνουν παρά μόνο τη στιγμή που πήραμε τον Ralphie από τους εκτροφείς του.» δήλωσε η Bee Fisher στην Daily Mail.

Τα παιδιά, ο Lenox, ο Cruz και ο Tegan είναι εντυπωσιασμένοι με τα χνουδωτά τους αδέρφια. Ο Ralphie φτάνει τα 56 κιλά ενώ ο Boss τα 72.

Τα σκυλιά επιτρέπουν στα παιδιά να παίζουν μαζί τους και να ξαπλώνουν πάνω τους.

«Είναι γλυκά και αξιαγάπητα. Στις φωτογραφίες φαίνεται πως είναι σκύλοι για αγκαλιές. Πρόκειται για ευγενικούς γίγαντες και μπορούμε να τους πάρουμε μαζί μας παντού» δήλωσε ο πατέρας της οικογένειας.

Δεν έχει σημασία που πηγαίνουν, πολλοί άνθρωποι τους πλησιάζουν για τα κατοικίδιά τους. Είναι σαν τοπικές διασημότητες.

Το μόνο μειονέκτημα σύμφωνα με την οικογένεια είναι τα σάλια τους.

«Σαλιώνουν τα πάντα. Κουνάνε το κεφάλι τους και πετάγονται παντού σάλια. Πρέπει να έχουμε πετσέτες παντού για τέτοιες καταστάσεις. Υπάρχουν μαλλιά παντού και μπορεί να είναι τρελό αλλά αξίζει τον κόπο.»

Τα δύο τετράποδα αγαπούν τα ανθρώπινα αδέρφια τους και η αξιαγάπητη φύση τους τα κάνει τους καλύτερους γούνινους φροντιστές όλου του κόσμου.

Δείτε παρακάτω το βίντεο για μια καλύτερη ματιά στην οικογένεια και τα κατοικίδιά τους.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο facebook: