Αυτά τα δυο αγόρια ανέβηκαν πάνω στην σκηνή κρατώντας μόνο μια πετσέτα. Όταν γύρισαν πλευρά; Ξετρέλαναν το κοινό!

19 Ιουνίου, 2015 5:28 ΜΜ
More videos

Δύο γενναία παλικάρια εκτελούν μια μοναδική χορογραφία κρατώντας μόνο μια πετσέτα και κάνουν το κοινό να λυθεί στα γέλια!

Με την εμφάνιση των τηλεοπτικών διαγωνισμών ταλέντων, ο καθένας έχει την ευκαιρία να δείξει τις μοναδικές του ικανότητες, είτε αυτές είναι όντως μοναδικές είτε όχι. Όμως ένα δίδυμο Γάλλων κωμικών, γνωστό και ως “Les Beaux Frères” παρουσίασε ένα χορευτικό πρόγραμμα που πιθανόν να μην έχετε δει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιo.

Στη διάρκεια του ζωντανού προγράμματος Le Plus Grand Cabaret Du Monde, της Γαλλικής TV, οι δυο άντρες άφησαν άφωνους τους θεατές με το νούμερό τους, με την ονομασία “Ο χορός της πετσέτας”.

Κρατώντας μόνο μια πετσέτα ο καθένας, οι γενναίοι άνδρες εκτέλεσαν μια εκκεντρική χορογραφία, και με ένα μαγικό τρόπο κατάφεραν να κρατήσουν καλυμμένα τα απόκρυφα σημεία τους σε όλη τη διάρκεια του σόου.

Είμαστε σίγουροι πως οι δυο νεαροί θα σας κάνουν να γελάσετε. Κάνουν κάποιες πολύ τολμηρές κινήσεις οι οποίες όμως είναι πολύ καλά χορογραφημένες. Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά κάνουν τόσο καλή δουλειά που οι κινήσεις τους φαίνονται απόλυτα φυσικές.

Θα καταφέρουν όμως να κρατήσουν τις πετσέτες τους μέχρι το τέλος;

Δείτε το βίντεο και θα το μάθετε! Παρακαλούμε κοινοποιήστε αν οι δυο νεαροί σας έκαναν να γελάσετε!

Ακολουθήστε μας στο facebook: