Αυτά τα δίδυμα δεν έχουν καταλάβει ότι έχουν γεννηθεί

4 Ιουλίου, 2015 6:32 ΜΜ
More videos

Για τα δίδυμα, το άγγιγμα μπορεί να γίνει εξαιρετικά σημαντικό, καθώς τα μωρά περνάνε εννιά μήνες μαζί σε ένα πολύ μικρό χώρο.

Όταν αυτά τα μωρά έρχονται στον κόσμο, το ιδιαίτερο δέσιμό τους μπορεί να γίνει εμφανές με κάποιους πολύ ξεχωριστούς τρόπους. Στο παρακάτω βίντεο θα παρακολουθήσουμε μια υπέροχη στιγμή μεταξύ δυο νεογέννητων διδύμων που ίσως σας εκπλήξει.

Το βίντεο δημιουργήθηκε από τη Γαλλίδα νοσοκόμα Sonia Rochel για να δείξει στους νέους γονείς μια μοναδική τεχνική για το μπάνιο των μωρών που τους θυμίζει την ζεστασιά που ένιωθαν μέσα στην κοιλιά της μητέρας τους. Τα δύο μικρά κρατάνε σφιχτά το ένα το άλλο καθώς η νοσοκόμα δείχνει την τεχνική της.

Παρόλο που η Rochel δείχνει πως χαϊδεύεις και κάνεις μασάζ κάτω από το νερό για 15 λεπτά, συμβουλεύει πως αυτή η χαλαρωτική εμπειρία δεν πρέπει να δοκιμαστεί χωρίς τη βοήθεια κάποιου ειδικού.

Ο κόσμος μπορεί να είναι τρομακτικός για τα νεογέννητα μωρά τα οποία μπορεί να μην έχουν καταλάβει ακόμη πως έχουν γεννηθεί και αυτό το απολαυστικό μπάνιο μπορεί να τους προσφέρει την αίσθηση ασφάλειας που ένιωθαν.

Ευτυχώς για αυτά τα μικρά, θα έχουν πάντα ο ένας τον άλλον για να ζήσουν όλα τα νέα και συναρπαστικά πράγματα που θα φέρει η ζωή στο δρόμο τους.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε αυτό το όμορφο βίντεο!

Ακολουθήστε μας στο facebook: