Με αυτά τα άνετα σανδάλια βολτάρουν κάθε μέρα τα κορίτσια στη Νέα Υόρκη

10 Αυγούστου, 2017 9:06 ΜΜ
More videos

Είναι το παπούτσι που μας συντροφεύει στις καλοκαιρινές διαδρομές μας στην πόλη, τις βόλτες και τις βραδινές μας εξόδους. Ανταποκρίνεται σε κάθε περίσταση και μας κάνει να απολαμβάνουμε ξεκούραστο βάδισμα.

Όσο πιστή κι αν είναι μια γυναίκα στο τακούνι, ένα σανδάλι σε ένα κομψό σχέδιο μπορεί να την κάνει να «υποκύψει» και να κάνει μια προσωρινή στροφή στο φλατ. Μπορεί πολλές φορές τα σανδάλια να μην δίνουν πόντους ύψους, αλλά η κατάλληλη επιλογή μπορεί να χαρίσει πόντους στιλ.

Ενδιαφέρον έχουν οι επιλογές που κάνουν στα σανδάλια οι «ιέρειες» του street style: οι Νεοϋορκέζες.

Φόρεμα με σανδάλια ή sneakers. Φορέματα με έντονα prints και χρώματα που συνδυάζονται με άνετα, χαμηλοτάκουνα σανδάλια ή λευκά sneakers, που πηγαίνουν τις Νεοϋορκέζες παντού χωρίς να περνούν απαρατήρητες.

Οι γυναίκες στη Νέα Υόρκη που έχουν μια καθημερινότητα επιφορτισμένη με πολλές υποχρεώσεις που επιτάσσουν πολλές διαδρομές, απαιτούν το παπούτσι τους να είναι άνετο και να ταιριάζει με τις διαφορετικές στιλιστικές επιλογές τους.

Brands όπως: Steve Madden, Birkenstock, Soludos, Barneys, Trademark, Nine West, Mark Fisher, Topshop, Zara, Frye, είναι πρώτα στις προτιμήσεις τους.

Όπως θα δείτε παρακάτω, τα σχέδια ποικίλλουν και βέβαια οι Νεοϋορκέζες τα εντάσσουν με στιλ στις καθημερινές τους εμφανίσεις.

[bovary]