Αφρικανός πέταξε την κόρη του από τη σκεπή για να μην του γκρεμίσουν το σπίτι του

13 Απριλίου, 20182:10 ΜΜ

Για απόπειρα δολοφονίας κατηγορείται ένας πατέρας στη Νότια Αφρική, ο οποίος πέταξε την ενός έτους κόρη του από την οροφή του σπιτιού του για να εμποδίσει τις μπουλντόζες να το κατεδαφίσουν.

Ο 38χρονος πήρε το παιδί και ανέβηκε στην σκεπή του σπιτιού του για να διαμαρτυρηθεί ενάντια στις δεκάδες κατεδαφίσεις που είχαν προγραμματιστεί στην πόλη Kwadwesi σε 60 σπίτια που έχουν χτιστεί παράνομα.

Δεκάδες άντρες της αστυνομίας περικύκλωσαν το σπίτι και παρόλο που ένας από αυτούς ανέβηκε μέχρι τη σκεπή για να τον μεταπείσει, εκείνος τελικά πέταξε το μικρό κορίτσι στο έδαφος, αφού πρώτα το κούνησε αρκετές φορές κρατώντας το από τον αστράγαλο του ποδιού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, περίπου 10 διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί εκεί παρότρυναν με φωνές τον απελπισμένο πατέρα να πετάξει το παιδί.

Σε φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα φαίνεται η προσπάθεια του αστυνομικού να μεταπείσει τον άντρα αλλά και η στιγμή που τρέχει να τον κρατήσει πριν πετάξει το κοριτσάκι, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα αφού βρέθηκε στον αέρα. Ευτυχώς το παιδί δεν τραυματίστηκε καθώς κατάφερε να το πιάσει ένας αστυνομικός που βρισκόταν από κάτω.

Οι αρχές συνέλαβαν τον άντρα και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα ενώ το παιδί επιστράφηκε στην 35χρονη μητέρα του. Η κατεδάφιση ολοκληρώθηκε τελικά κανονικά και καταστράφηκαν 90 σπίτια που είχαν χτιστεί παράνομα σε γη που δεν ήταν ιδιοκτησία τους.

[dailymail] [lifo]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News