Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
διάφορα«Αφού τα παίρνεις, ζητάς και παραπάνω»: Μήπως δεν καταλάβατε τι είπε ο...

«Αφού τα παίρνεις, ζητάς και παραπάνω»: Μήπως δεν καταλάβατε τι είπε ο Αντώνης Ρέμος για την Μύκονο;

«Τα πάντα για το χρήμα κάνει ο Ρέμος» είπαν για τον γνωστό καλλιτέχνη στα social media με αφορμή την κατάσταση που έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια στη Μύκονο, με τις τιμές να έχουν πραγματικά ξεφύγει.

Ο ίδιος ο Αντώνης Ρέμος, μίλησε στη Ναταλία Γερμανού, το Σάββατο, σχετικά με την καλοκαιρινή του περιοδεία αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στη Μύκονο. Ο γνωστός ερμηνευτής, ανάμεσα σε άλλα, εξήγησε τον λόγο για τον οποίο ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες εμφανίσεις που είχε στο νησί των ανέμων.

«Τα πράγματα είχα ξεφύγει αλλά αυτό είναι η ελεύθερη αγορά. Ζητάς όσα πιστεύεις ότι μπορείς να πάρεις και από την στιγμή που τα παίρνεις, ζητάς και παραπάνω και πάει λέγοντας. Αλλά όλη αυτή η ασυδοσία των τελευταίων χρόνων και αυτά που συνέβησαν στη Μύκονο δεν μπορούν να διορθωθούν μέσα σε έναν μήνα και ειδικά στην αρχή του καλοκαιριού.

Δεύτερον, από τη στιγμή που ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της ανομίας, θα ήθελα πραγματικά να δω να ξετυλίγεται το κουβάρι σε όλα τα επίπεδα. Όχι μόνο στους ηθικούς αυτουργούς και τους «δολοφόνους» που τράβηξαν την σκανδάλη, που είναι η επιχειρηματίες .

Καταλαβαίνω ότι έχουν κάνει εγκλήματα αλλά πρέπει να πάνε και πιο πίσω και εγώ θα ήθελα να δω μία επιτροπή από αδιάφθορους ανθρώπους του νόμου και της τάξης που θα πάνε σε όλες τις αρχές που ήταν υπεύθυνες», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος.
Τα πιο σημαντικά