Άφησαν επιτέλους αυτό το Pitbull να ανέβει στο κρεβάτι. Η αντίδραση του; Ξεκαρδιστική!

6 Ιουλίου, 2015 2:02 ΜΜ
More videos

Ο Loco, ένα πανέμορφο pit bull που λατρεύει να παίζει με τις μικρές φίλες του, πρόσφατα ανακάλυψε πόσο διασκεδαστικό είναι να χοροπηδάς πάνω σε ένα στρώμα.

Στο παρακάτω βίντεο, με τίτλο “Monkey See Monkey Do”, ο Loco μαθαίνει πώς να χοροπηδάει στο στρώμα του κρεβατιού. Το παιχνίδι ξεκινάει με τα δυο κοριτσάκια να χοροπηδάνε όλο χαρά και μόλις κάνουν στην άκρη για να πάρουν μια ανάσα, παίρνει σειρά ο σκύλος, ο οποίος πηδάει όλο και πιο ψηλά σε κάθε του προσπάθεια.

Αν κρίνουμε από αυτό που βλέπουμε, πρέπει να είναι ο πιο ευτυχισμένος σκύλος του κόσμου! Το παιχνιδιάρικο pit bull συγκρατεί με το ζόρι τον ενθουσιασμό του. Αν θέλαμε να παρομοιάσουμε με κάτι την καθαρή απόλαυση, τότε σίγουρα θα ήταν αυτό. Δείτε το παρακάτω βίντεο και σας υποσχόμαστε πως το χαμόγελο δεν θα φύγει από τα χείλη σας.

Τα pit bulls είναι από τις πιο παρεξηγημένες ράτσες σκύλων και το βίντεο αυτό είναι η απόδειξη πως αυτά τα σκυλιά μπορούν να γίνουν πολύ γλυκά και πιστά κατοικίδια, αν μεγαλώσουν με αγάπη. Αυτά τα σκυλιά είναι από τη φύση τους παιχνιδιάρικα και γίνονται ιδανικοί φίλοι ακόμη και για τα παιδιά. Αν συμφωνείτε, τότε θα απολαύσετε πραγματικά το βίντεο.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το!

Ακολουθήστε μας στο facebook: